EPISODE 420

EPISODE 420

CΙΤΡΟΕΝ 2CV ΚΑΙ BMW 7 ACTIVE HYBRID

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΚΟΣΜΩΝ

Στην εκπομπή Traction με τον Κώστα  Στεφανή, που θα μεταδοθεί την Κυριακή 3 Απριλίου στις 13:15, παρουσιάζουμε μία αντίκα 2CV και μία σύγχρονη BMW.

‘Οσα χρόνια κι αν περάσουν, ένα Citroen 2CV είναι για κάποιους ένα επιθυμητό αυτοκίνητο, ενώ μια BMW ένα άπιαστο όνειρο!

Από τη μία, το 2CV παρέμεινε ανταγωνιστικό στην κατηγορία του για πολλές δεκαετίες. Το βασικότερο πλεονέκτημά του, ήταν η σταθερά χαμηλή τιμή αγοράς του.

Από την άλλη, το υβριδικό μοντέλο της BMW είναι μία ντελικάτη λιμουζίνα με επιβλητική παρουσία και ένα από τα ακριβότερα μοντέλα που κυκλοφορούν.

 Γνωρίστε την ιστορία του καθένα χωριστά και θα καταλάβετε.

Δείτε ακόμη στο Traction:

Η ολοκαίνουργια Mercedes Slk 

Το νέο μοντέλο συνδυάζει μοναδικά την άνεση, την ποιότητα και τη δυναμική συμπεριφορά στο δρόμο. Παρουσιάζεται για πρώτη φορά με πανοραμική-γυάλινη, ηλεκτροχρωματική οροφή. Η οροφή, έχει τη δυνατότητα να μεταβάλλει -με το πάτημα ενός απλού διακόπτη- το βαθμό της διαφάνειάς της και συνεπώς τη φωτεινότητα του εσωτερικού.

Η νέα Mercedes C-class

Η νέα σειρά της C-class διαθέτει πολλές καινοτομίες με αναβαθμισμένο εξοπλισμό, σε επίπεδο άνεσης και ασφάλειας. Δείτε στο Traction την αναλυτική της παρουσίαση.

Ducati Diavel

Το νέο Diavel έχει σκοπό να γίνει η πιο sport μοτοσικλέτα της κατηγορίας, με δυνατότητες για γρήγορη οδήγηση. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες του νέου μοντέλου.

Ποδήλατο Strida : διπλώνει και χωράει παντού

Είναι το νέο gadget της αγοράς. ‘Ενα εντυπωσιακό σε σχεδιασμό σπαστό ποδήλατο, που διπλώνει κατά μήκος για να το τσουλάς και να το αποθηκεύεις πιο εύκολα. Διαθέτει μηχανικά δισκόφρενα και αντί για αλυσίδα γερό και ανθεκτικό ελαστικό ιμάντα για να μην λερώνεσαι.

«Traction» με τον Κώστα Στεφανή, την Κυριακή 3 Απριλίου στις 13:15, στο Mega.

Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής

Σκηνοθεσία: Νίκος B. Κροντηράς

Εκτέλεση παραγωγής: On Productions – Noir Productions