EPISODE 401

  Traction
EPISODE 401

Από την Κυριακή 17 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή στις 13:15, το Traction… πατάει γκάζια για 13η συνεχή χρονιά, πιο δυναμικό και ανανεωμένο από ποτέ, με όλες τις εξελίξεις στο χώρο του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας.

Στην πρώτη εκπομπή Traction της φετινής σεζόν, θα δούμε το διασκεδαστικό video «ΝΟΝΟΣ… Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ»! Ο Κώστας Στεφανής (Νονός) δέχεται τους συνεργάτες και συντάκτες του Traction οι οποίοι προσπαθούν να κερδίσουν την εύνοιά του και να τον πείσουν για μια θέση στην εκπομπή, ώστε να γίνει ακόμα καλύτερη. Και επειδή ο «Νονός» ξέρει καλύτερα, τους δείχνει με ποιο τρόπο γίνονται τα καλά τηλεοπτικά θέματα. ‘Ετσι μας μεταφέρει στην Βερόνα της  Ιταλίας. Εκεί….

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ VOLVO V-60
Στις διαδρομές μέσα και έξω από την ιταλική πόλη, οδηγήσαμε το νέο Volvo V60. Πρόκειται για ένα sports wagon με το χαρακτηριστικό τελείωμα της οροφής να θυμίζει κάτι από coupe και προσφέρεται με το «dynamic chassis» και το «touring chassis, ενώ θα υπάρχουν και τετρακίνητες εκδόσεις.

Ακόμη στο Traction δείτε :

Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ DUCATI MULTISTRADA 1200
Η νέα Ducati έκλεψε την παράσταση με την παρουσίαση του ολοκαίνουριου Multistrada 1200 με πληθώρα τεχνολογικών καινοτομιών. Εντύπωση προκαλεί, ότι στις εκδόσεις " Sport " και "S Touring" ο αναβάτης θα μπορεί να μεταβάλει την λειτουργία του κινητήρα, των αναρτήσεων και των φρένων ανά πάσα στιγμή με το πάτημα ενός κουμπιού. Δείτε την αναλυτική παρουσίαση της κάθε έκδοσης στην εκπομπή Traction.

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ  ΣΤΗ FORMULA 1
Απολαύστε τις καλύτερες στιγμές του πρωταθλήματος. Ποιοι οδηγοί σημείωσαν τους ταχύτερους γύρους και ποιοι αγώνες απομένουν για το τέλος της σεζόν;

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ WRC
ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΡΑΛΙ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ;
Ο Sebastien Loeb δεν είναι απλά ο κορυφαίος οδηγός που έχει γνωρίσει το WRC στην ιστορία του, αλλά μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού. 60 νίκες και πλέον επτά συνεχόμενα Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

«Traction» με τον Κώστα Στεφανή, την Κυριακή 17 Οκτωβρίου στις 13:15, στο Mega.

Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής
Σκηνοθεσία: Νίκος B. Κροντηράς
Εκτέλεση παραγωγής: On Productions – Noir Productions