Επεισόδιο: 345

TRACTION 345

Χρυσοπηγή Δεβετζή:
Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης οδηγεί για το
Traction
το ολοκαίνουργο
Ford Fiesta

Φιλοξενούμενη στο Traction του Κώστα Στεφανή που θα προβληθεί στις 17 Ιανουαρίου στις 14:50 είναι η Oλυμπιονίκης Χρυσοπηγή Δεβετζή. Τι πιο ταιριαστό για το ολοκαίνουργο και δημοφιλές Ford Fiesta από το να φιλοξενεί στο τιμόνι του τη σπουδαία Ελληνίδα αθλήτρια.

Δείτε ακόμη στο Traction:

ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ RENAULT MEGANE ?

Η Renault αρέσκεται να προκαλεί με τις σχεδιαστικές της επιλογές, αποκαλύπτοντας την ασυγκράτητη ροπή της προς την εκκεντρικότητα. Εμπλουτίζοντας την τροπαιοθήκη της γαλλικής φίρμας με το τίτλο του ευρωπαϊκού best seller για το 2005 και 2006, το νέο Megane αντεπιτίθεται στον ανταγωνισμό. Η συνέχεια επί της οθόνης…

H ΑΠΙΘΑΝΗ ΥΑΜΑΗΑ VMAX TOY 2009

‘Επειτα από μακρόχρονη αναμονή η Yamaha παρουσίασε το νέο V-Max, μηχανή με τόσα πρωτότυπα χαρακτηριστικά ώστε να γίνει σταθμός στην ιστορία της μοτοσικλέτας. Στόχος της Yamaha είναι η αποκλειστικότητα. ‘Ετσι θα παράγεται περιορισμένος αριθμός κομματιών κάθε χρόνο (1.500 με 2.000), οι παραγγελίες θα γίνονται μόνο μέσω Ιnternet και το κόστος της θα φτάνει το δυσθεώρητο ποσό των 20.000 ευρώ.

ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΝΕΟ MAZDA 2?

Το νέο Mazda2 συνδυάζει νέα χαρακτηριστικά τα οποία έχουν καταγραφεί ως αιτήματα από πελάτες σε όλο τον κόσμο. Ο κυρίως σκοπός της παραπάνω έρευνας ήταν η ξεχωριστή σχεδίαση, η εξαιρετική λειτουργικότητα, η αμεσότητα στην οδήγηση και στις επιδόσεις, όπως επίσης και της τήρησης των παγκοσμίων προδιαγραφών ασφαλείας και προστασίας του περιβάλλοντος.    

"Traction" με τον Κώστα Στεφανή το Σάββατο 17 Ιανουαρίου στις 14:50 στο MEGA

Αρχισυνταξία:: Γιάννης Ντρενογιάννης

Σκηνοθεσία : Νίκος B. Κροντηράς
Εκτέλεση Παραγωγής: ON PRODUCTION