Ελλάδα

Λέσβος: Δεύτερη ανήλικη «καίει» τον αστυνομικό – Ανοίγουν τα στόματα

02.08.2022 | 20:11 Eνσωμάτωση

Δεύτερη ανήλικη κλήθηκε να καταθέσει στις Αρχές μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του αστυνομικού στη Λέσβο, ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε μία 14χρονη.

Ο 53χρονος αρχιφύλακας και προπονητής βόλεϊ φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, συνοδεία αστυνομικών, περνά το κατώφλι του Εισαγγελέα Λέσβου για να απολογηθεί, ενώ κλήθηκε να καταθέσει κι άλλη κοπέλα μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του αστυνομικού που βίασε την 14χρονη.

Συγγενείς, φίλοι της οικογένειας του παιδιού και απλοί πολίτες αποδοκιμάζουν τον φερόμενο ως δράστη.

Τα στοιχεία του αστυνομικού δόθηκαν στη δημοσιότητα μετά από εισαγγελική παραγγελία καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι και άλλα ανήλικα κορίτσια έχουν πέσει θύματά του.

Ο 53χρονος ισχυρίζεται ότι είχε ερωτικές επαφές με την 14χρονη με τη συναίνεσή της. Αρνείται ρητώς την καταγγελλόμενη πράξη του βιασμού στις αρχές του φετινού Ιουλίου στον περιβάλλοντα χώρο των ΕΠΑΛ της Μυτιλήνης.

Ξέσπασε η μητέρα της 14χρονης

Η μητέρα της 14χρονης που έζησε την φρίκη στα χέρια του 53χρονου αστυνομικού, ξεσπά. Η οργή της ξεχειλίζει. Προσπαθούν να την συγκρατήσουν.

«Αληταρά. Κοπρόσκυλο».

Οι γονείς της ανήλικης ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του 53χρονου. Όπως λένε, τους κορόιδεψε, τους έκανε να του εμπιστευτούν το κοριτσάκι τους για να εφαρμόσει τα άρρωστα σχέδιά του.

Η ανήλικη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και είναι υπό την επίβλεψη παιδοψυχολόγου που προσπαθεί να την ηρεμήσει και να τη βοηθήσει.

Η ανάκριση για το θέμα δεν αποκλείεται να δείξει και μια σειρά από άλλα γεγονότα τα οποία μπορεί να οδηγήσουν σε συμπληρωματικές διώξεις.

Εκτός από το σύνολο των ψηφιακών συσκευών οι οποίες κατασχέθηκαν, ζητήθηκε και η συνδρομή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ώστε να αρθεί το απόρρητο των επαφών του με μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 02/08/2022