Ελλάδα

Λέσβος: Έντονες διαμαρτυρίες κατά τη μεταφορά του 53χρονου αστυνομικού στον ανακριτή

01.08.2022 | 20:07 Eνσωμάτωση

Με αλεξίσφαιρο γιλέκο ο 53χρονος αστυνομικός και προπονητής βόλεϊ οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή μετά από καταγγελία γονιών 14χρονου κοριτσιού ότι το βίασε.

Έξω από το γραφείο των δικαστικών Αρχών ήταν η μητέρα της 14χρονης η οποία εκτόξευε ύβρεις εναντίον του.

«Το μωρό μου τι σου ‘κανε γα@@ το μπελά μου. Τι σου ‘κανε, τι σου ‘κανε… παιδεραστή».

Η μητέρα της 14χρονης που έζησε την φρίκη στα χέρια του 53χρονου αστυνομικού ξεσπά έξω από τα δικαστήρια Λέσβου. Η οργή της ξεχειλίζει, προσπαθούν να τη συγκρατήσουν».

«Αφήστε με, αφήστε με πια…».

Ο 53χρονος αστυνομικός και προπονητής βόλεϊ φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, συνοδεία αστυνομικών, περνά το κατώφλι του ανακριτή και λίγη ώρα αργότερα παίρνει προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, καθώς ο δικηγόρος που τον είχε αναλάβει παραιτήθηκε από την υπεράσπιση.

Οι γονείς του 14χρονου κοριτσιού αλλά και συγκεντρωμένοι πολίτες, τον αποδοκιμάζουν.

«Αληταρά… π@@@τη άνδρα! Κοπρόσκυλο… Π@@@τη το μωρό μου!».

Οι γονείς της ανήλικης ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του ανθρώπου που εμπιστεύτηκαν και τελικά πλήγωσε σωματικά και ψυχικά το παιδί τους με τον χειρότερο τρόπο.

Η 14χρονη παραμένει σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και είναι φοβισμένη

«Είναι χάλια όπως όλοι στην οικογένεια και δεν είναι μόνο το παιδί μου. Ένα κοριτσάκι 14 ετών σεμνό που δεν είχε δώσει δικαίωμα σε κανέναν».

Οι Αρχές ψάχνουν τις απαντήσεις που αναζητούν για την δράση του προπονητή στα τάμπλετ, τον ηλεκτρονικό υπολογιστή και τα κινητά του τηλέφωνα, με τους αδιάφθορους της ΕΛ.ΑΣ να ζητούν από την Εισαγγελία ολική άρση του απορρήτου.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 01/08/2022