Πολιτική

Επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης

21.07.2022 | 13:07 Eνσωμάτωση

Με τους κατοίκους να μετρούν ακόμη τις πληγές τους, την Πεντέλη επισκέφτηκε σήμερα ο πρωθυπουργός στα καμμένα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η πυρκαγιά να οφείλεται σε εμπρησμό και δήλωσε ικανοποιημένος από την διαχείριση. Πάντως έχει ξεσπάσει πολιτική κόντρα κυβέρνησης αντιπολίτευσης για τους χειρισμούς των πυρκαγιών.

Τις περιοχές που επλήγησαν από την καταστροφική πυρκαγιά στην Πεντέλη επισκέφθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης – το οποίο εκκενώθηκε λόγω της φωτιάς –  και συνομίλησε με πυροσβέστες και υπαλλήλους.

Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την Τετάρτη την ικανοποίησή του για τη διαχείριση, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο εμπρηστικής ενέργειας.

«Πιστεύω ότι όλοι οι αρμόδιοι έκαναν το καλύτερο δυνατό με πολύ γρήγορη και έγκαιρη παρουσία, με μεγάλη κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού και κυρίως με πολύ καλύτερο συντονισμό σε σχέση με αυτά τα οποία είχαμε δει στο παρελθόν. Σίγουρα για την Πεντέλη δεν αποκλείεται και η περίπτωση του εμπρησμού», τόνισε ο πρωθυπουργός.

«Ο Κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε για να συνεχίσει το κρεσέντο αλαζονείας και αυτοθαυμασμού της κυβέρνησης. Η κυβέρνηση τα κατάφερε, η Πεντέλη κάηκε», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.

«H πυρκαγιά της Πεντέλης είναι όλα τα χαρακτηριστικά μιας πολύ δύσκολα διαχειρίσιμης κατάστασης», δήλωσε ο Χρήστος Στυλιανίδης.

Για επικοινωνιακό σόου έκανε λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν βλέπω κανέναν αυτοθαυμασμό ούτε από την κυβέρνηση ούτε απ΄τον κ. Στυλιανίδη», δήλωσε η Άννα Καραμανλή μιλώντας στο MEGA.

«Την ανάγκη περισυλλογή και αυτοσυγκράτησης στην κριτική και τους πανηγυρισμούς» τονίζει το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

«Είναι σαφές πως η Μητσοτάκης ΑΕ αφού δεν μπορεί να προστατέψει τους πολίτες, τους διώχνει», τονίζει από την πλευρά του το ΜέΡΑ25.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 21/07/2022