Ελλάδα

Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών: Βράβευση αριστούχων παιδιών ναυτικών και συνταξιούχων

21.07.2022 | 13:54 Eνσωμάτωση

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση απονομής υποτροφιών της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών και της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, καθώς και των βραβεύσεων ναυτικών με τη μεγαλύτερη θαλάσσια υπηρεσία.

Η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών διοργάνωσε την ετήσια εκδήλωση επιβράβευσης της αριστείας νέων σπουδαστών, καθώς και τιμητικής αναγνώρισης συνταξιούχων ναυτικών με τη μεγαλύτερη θαλάσσια υπηρεσία.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, απονεμήθηκαν 15 υποτροφίες μεταπτυχιακών σπουδών από τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ καθώς επίσης βραβεύτηκαν ως ένδειξη τιμητικής αναγνώρισης οι συνταξιούχοι ναυτικοί με τη μεγαλύτερη θαλάσσια υπηρεσία

«Είναι ιδιαίτερη η χαρά μου για τη σημερινή εκδήλωσή μας, που τιμούμε ανθρώπους για τους οποίους είμαστε υπερήφανοι, καταρχάς τιμούμε τους ναυτικούς μας με την μεγαλύτερη θαλάσσια υπηρεσία», δήλωσε η Μελίνα Τραυλού, Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας, Κων/νος Κατσαφάδος, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος Γεώργιος Αλεξανδράκης και ο Πρόεδρος του ΝΑΤ Κων/νος Τσαγκαρόπουλος.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 21/07/2022