Ελλάδα

Υπόθεση Πάτρας: Προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε και πήρε η Ρούλα Πισπιρίγκου

21.07.2022 | 13:16 Eνσωμάτωση

Τη στιγμή που οι συνεχιζόμενες αποκαλύψεις για το θρίλερ των θανάτων των τριών παιδιών από την Πάτρα συγκλονίζουν, η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία της για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας της κόρης της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο τον Απρίλιο του 2021.

Η κατηγορούμενη εμφανίστηκε στα δικαστήρια, αδυνατισμένη, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και με το κεφάλι ψηλά αυτή τη φορά.

«Η ψυχολογική της κατάσταση είναι πολύ άσχημη επαληθεύτηκε και από τη χθεσινή της εικόνα, η γυναίκα αυτή έχει χάσει όλα τα παιδιά της, έχει εγκαταλειφθεί από το σύζυγο» σχολίασε ο Όθων Παπαδόπουλος, δικηγόρος της Ρ. Πισπιρίγκου.

«Αρνούμαι την κατηγορία»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κλήθηκε σε συμπληρωματική απολογία μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της από τον εισαγγελέα Γιώργο Νούλη, ο οποίος κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η κατηγορούμενη δέκα μήνες πριν το θάνατο της Τζωρτζίνας αποπειράθηκε και πάλι να της αφαιρέσει τη ζωή.

Στη Ρούλα Πισπιρίγκου αποδίδεται ότι προσπάθησε να σκοτώσει την Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο καθώς το παιδί νοσηλευόταν χωρίς παθολογικά αίτια, η κατηγορούμενη αφαίρεσε σκοπίμως την συσκευή του παλμικού οξύμετρου που είχε τοποθετηθεί στην Τζωρτζίνα και στη συνέχεια σκοπίμως ενημέρωσε καθυστερημένα τους γιατρούς.

Δια μέσω του συνηγόρου της η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται και αυτή την κατηγορία.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα επιστρέψει και πάλι στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων την προσεχή Δευτέρα προκειμένου, αυτή τη φορά, να απολογηθεί.

Η υπερεσπιστική  γραμμή της Ρούλα Πισπιρίγκου θα είναι ότι αφού δεν μπόρεσε το τμήμα του Ανθρωποκτονιών να την συνδέσει με την κεταμίνη τώρα προσπαθούν να την κατηγορήσουν και για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της Τζωρτζίνας.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 21/07/2022