Πολιτική

Νίκος Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ είναι από πολύ σκληρό μέταλλο για να λιώσει

22.05.2022 | 20:24 Eνσωμάτωση

Μήνυμα για την επόμενη ημέρα του ΠΑΣΟΚ μετά την ολοκλήρωση του 3ου Συνεδρίου έστειλε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος απηύθυνε κάλεσμα σε όλα τα στελέχη του κόμματος, αλλά και σε όσα έφυγαν λόγω λανθασμένων συμπεριφορών ή πολιτικών.

Με μια φορτισμένη ομιλία σε προσωπικούς τόνους έκλεισε ο Νίκος Ανδρουλάκης τις εργασίες του τρίτου συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Η μεγαλύτερη δημοσκόπηση ήταν η μαζική συμμετοχή τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης.

«Το μεταλλο της παράταξης που ίδρυσε ο Ελευθέριος Βενιζέλος και επανίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου και δεν μπορεί να το λιώσει κανείς από τους πολιτικούς μας αντιπάλους της αριστερής και της δεξιάς συντήρησης».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης σε υψηλούς τόνους ξεκαθάρισε ότι βρίσκεται απέναντι από αυτούς που τον καλούν σε προοδευτικά μέτωπα και μέτωπα της λογικής και έστειλε μηνυμα νίκης στις εκλογές.

«Απέναντι στα κάλπικα διλήμματά τους πάρτε την προσπάθεια στα χέρια σας. Γιατί και ο λαϊκισμός που εκφράζουν και ο λαϊκισμός που εκφράζουν και ο ελιτισμός είναι αυτές οι δύο όψεις στο νόμισματος της περιφρόνησης των πραγματικών προβλημάτων του λαού. Να είστε σίγουροι ότι η νίκη είναι κοντά όποτε και αν αποφασίσει ο κ. Μητσοτάκης να κάνει τις εθνικές εκλογές».

Πρέπει να αποδείξουμε ότι αλλάξαμε, τόνισε και έστειλε σαφές μήνυμα σε όσους έφυγαν από το κόμμα με στόχο όπως είπε την καρέκλα της εξουσίας.

«Όσοι επελεξαν να εγκαταλείψουν το ΠΑΣΟΚ με μόνο στόχο την καρέκλα και μόνη πυξίδα την εξουσιομανία τους χτυπώντας της ανελέητα σαν σύγχρονοι γενίτσαροι δεν έχουν και δεν θα έχουν καμία θέση ανάμεσά μας», δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Την τρίτη ημέρα του συνεδρίου πραγματοποιήθηκε και η ψηφοφορία για τα 300 μέλη της νέας Κεντρικής Επιτροπής, η οποία τις επόμενες ημέρες θα συνεδριάσει για να συγκροτήσει το Πολιτικό Συμβούλιο και να αναδείξει τον νέο γραμματέα του κόμματος.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 22/05/2022