Πολιτική

Οικονόμου – «Ο ΣΥΡΙΖΑ κλείνει το μάτι στους αντιεμβολιαστές»

09.12.2021 | 13:18 Eνσωμάτωση

Στον εμβολιασμό των παιδιών, αλλά και στη νομοθετική ρύθμιση που έφερε η κυβέρνηση και η οποία προβλέπει ποινή φυλάκισης για γονείς και κηδεμόνες που δε στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο επικαλούμενοι την πανδημία, αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου στην εισαγωγική του τοποθέτηση αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ότι από αύριο ανοίγει η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό των παιδιών 5-11 ετών, που θα ξεκινήσουν από τις 15/12.

Ακόμη, είπε ότι στα σχολεία παρατηρείται μείωση των κρουσμάτων, και μόλις 15 από τα 85.000 τμήματα είναι κλειστά, ενώ αναφέρθηκε και στη νομοθετική ρύθμιση που έφερε η κυβέρνηση για την καταπολέμηση του φαινομένου κατά το οποίο γονείς και κηδεμόνες δε στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο επικαλούμενοι την πανδημία.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισε τη νομοθετική ρύθμιση και κλείνει το μάτι στους αντιεμβολιαστές. Βάζει σε δεύτερη μοίρα το δικαίωμα των παιδιών στην εκπαίδευση», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 09/12/2021