Ελλάδα

Εντυπωσιακή Χριστουγεννιάτικη φωταγώγηση του πύργου του Πειραιά

09.12.2021 | 13:25 Eνσωμάτωση

Ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα ήταν η φωταγώγηση του Πύργου Πειραιά που πραγματοποιήθηκε χθες στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων «Χριστούγεννα στον Πειραιά-Γιορτές στις Γειτονιές». Το σύμβολο αναγέννησης της πόλης εκπέμπει φως και φέτος, πλημμυρίζοντας με γιορτινά χρώματα το μεγάλο λιμάνι.

Φαντασμαγορικές εικόνες γεμάτες λάμψη, φως και πανδαισία χρωμάτων εξέπεμψε ο εμβληματικός Πύργος του Πειραιά που φωταγωγήθηκε με ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα. Ο Δήμος Πειραιά και η Piraeus Tower Α.Ε., με την φετινή διοργάνωση στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων «Χριστούγεννα στον Πειραιά-Γιορτές στις Γειτονιές», στόχο έχουν να μεταδώσουν μαγεία, λάμψη και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στην πόλη.

Το δεύτερο υψηλότερο κτήριο της χώρας , το οποίο δεσπόζει σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία του Πειραιά έλαμψε και φέτος, πλημμυρίζοντας με φως το μεγάλο λιμάνι και τον Πειραϊκό ουρανό, σε μια φωταγώγηση μοναδικής αισθητικής γεμάτη παλμό, συναίσθημα και γιορτινά χρώματα!

Τα φώτα στον Πύργο θα λάμπουν στον Πειραϊκό ουρανό για ένα ολόκληρο μήνα, στέλνοντας ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 09/12/2021