Ελλάδα

Ληστεία στο Κορωπί – Συνελήφθη ο άνδρας που εισέβαλε στα ΕΛΤΑ

09.12.2021 | 13:12 Eνσωμάτωση

Απόπειρα ένοπλης ληστείας σημειώθηκε τα ξημερώματα στα ΕΛΤΑ Κορωπίου. Ο δράστης υπό την απειλή όπλου εισέβαλε στο κατάστημα και αφού έδεσε τους υπαλλήλους- ζήτησε με την απειλή όπλου να του ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο. Ενας υπάλληλος κατάφερε, όμως, να ειδοποιήσει την Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο. Τότε ο 51χρονος τράπηκε σε φυγή, αλλά συνελήφθη έπειτα από καταδίωξη.

Ο δράστης έχει μόλις βγει από το κατάστημα ΕΛΤΑ που επιχείρησε να ληστέψει και τρέπεται σε φυγή! Ακολουθεί καταδίωξη της άμεσης δράσης που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας γειτονικού πρατηρίου υγρών καυσίμων!

Λίγο μετά της 7μιση το πρωί, ο ληστής εισέβαλε στο κατάστημα ΕΛΤΑ του Κορωπίου και με την απειλή όπλου ρέπλικας ζήτησε από τους υπαλλήλους να του ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο!

Αμέσως μετά το τηλεφώνημα της υπαλλήλου , στο σημείο έφτασαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, απέκλεισαν τον χώρο και άρχισαν να επικοινωνούν με τον δράστη, ζητώντας του να αφήσει τους ομήρους και να παραδοθεί. Λίγο αργότερα, εκείνος βγήκε από το κατάστημα και προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας, για να συλληφθεί λίγο μέτρα μακριά από το κατάστημα.

Ο δράστης, είχε φτάσει έξω από το ταχυδρομείο από τα ξημερώματα και περίμενε απέξω για να έρθουν οι πρώτοι υπάλληλοι! Μάλιστα δεν δίστασε να παραγγείλει καφέ από τον ακριβώς δίπλα φούρνο!

Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, που είχε βρεθεί στη φυλακή για υπόθεση ναρκωτικών, είχε αποφυλακιστεί τον περασμένο Απρίλιο.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 09/12/2021