Ελλάδα

Οδυσσέας – Ανδρέας Τσιαμπόκαλος – Τι λέει η μάρτυρας που τον βρήκε χτυπημένο στη μέση του δρόμου

20.11.2021 | 02:07 Eνσωμάτωση

Η μάρτυρας που ειδοποίησε τους συγγενείς του άτυχου άνδρα που βρήκε στις τελευταίες κλήσεις που είχε στο κινητό του, μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» για τις σοκαριστικές στιγμές που έζησε.

«Όταν έφτασα στο σημείο ήταν ήδη ένα ζευγάρι εκεί. Αυτοί μου έκαναν και νόημα να σταματήσω γιατί υπάρχει ένας άνθρωπος στη μέση του δρόμου. Σταμάτησα, δεν είχα καταλάβει ακριβώς τι είχε συμβεί. Το πρώτο πράγμα που πήγα να κάνω ήταν να δω αν ο άνθρωπος είχε τις αισθήσεις του. Στην αρχή φοβήθηκα να τον πιάσω για να μη δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στην έρευνα. Δεν υπήρχε όμως κάποιος άλλος να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες. Είμαι καθηγήτρια φυσικής αγωγής και έχω κάποιες βασικές γνώσεις. Βρισκόμουν σε κατάσταση σοκ, δεν είναι κάτι που συναντάς κάθε μέρα. Δεν κατάφερα να βρω παλμούς», είπε χαρακτηριστικά.

«Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα να κάνω μετά, ήταν να ενημερώσω τους δικούς του ανθρώπους, καλώντας τον πρώτο αριθμό από τις τελευταίες κλήσεις στο κινητό του. Το ασθενοφόρο έφτασε με πολύ μεγάλη καθυστέρηση» συμπλήρωσε.

Ο γαμπρός και η αδελφή του θύματος, έψαξαν να τη βρουν αργότερα για να την ευχαριστήσουν.

«Είναι η κοπέλα που ήταν μαζί του και του κράταγε το χέρι. Πρέπει να έφυγε στα χέρια της ο Ανδρέας. Κινήσαμε γη και ουρανό για να τη βρούμε, γιατί δεν είχε κρατήσει κάποιος τα στοιχεία της. Θέλαμε να την ευχαριστήσουμε που έμεινε μαζί του μέχρι το τέλος», ανέφεραν συγκινημένοι.

Videos & Απoσπάσματα από Φως Στο Τούνελ - 20/11/2021