Ελλάδα

Γιολάντα Τσιαμπόκαλου – «Να εμφανιστεί αυτός που τον χτύπησε και τον εγκατέλειψε τον αδελφό μου»

20.11.2021 | 00:20 Eνσωμάτωση

Η Γιολάντα Τσιαμπόκαλου, μιλώντας για τον αδικοχαμένο της αδελφό, κάνει λόγο για έναν άνθρωπο με ευαίσθητη ψυχή, που ήξερε πώς να προχωράει παραπέρα στη ζωή του και να μην κρατάει κακία σε κανέναν.

«Μέχρι να βρεθεί ο ένοχος, δεν μπορώ να πάω τη ζωή μου μπροστά αν δεν συγχωρήσω. Αλλά για να γίνει αυτό χρειάζονται δύο, αυτός που συγχωρεί και αυτός που θα αναλάβει την ευθύνη. Αυτό που μας απασχολεί, είναι να μάθουμε ποιος τον εγκατέλειψε και γιατί. Αυτός που το έκανε, σίγουρα κάτι ήθελε να κρύψει. Δεν ξέρω αν είχε πιει ή αν ήθελε να κρύψει κάποιο άλλο μυστικό και επειδή οι έρευνες συνεχίζονται, καλό είναι να εμφανιστεί αυτοβούλως», ανέφερε σοκαρισμένη.

Η ίδια τόνισε πως εάν του είχαν παρασχεθεί νωρίτερα οι πρώτες βοήθειες, ίσως να βρισκόταν τώρα στη ζωή.

«Άργησε αρκετά το ασθενοφόρο, έκανε τουλάχιστον πενήντα λεπτά να έρθει», τονίζει.

Η Γιολάντα αναφέρθηκε και στην αγάπη που είχε ο αδελφός της με τη μουσική.

«Από πολύ μικρός έγραφε στίχους στ’ αγγλικά, ασχολούνταν με το rap και άκουγε hip hop, ώσπου βρέθηκε με τον Μιχάλη, τον άντρα μου από τους “Active Member” και έκαναν πράγματα μαζί. Εκεί ξεκίνησε ένα συγκρότημα, το οποίο στην πορεία χάραξε ένα δικό του ορίζοντα. Λίγες ημέρες μετά το δυστύχημα θα κυκλοφορούσε και ένα άλμπουμ. Εγώ και οι φίλοι του θα φροντίσουμε να βγει αυτό το άλμπουμ», κατέληξε, συγκινημένη

Videos & Απoσπάσματα από Φως Στο Τούνελ - 20/11/2021