Ελλάδα

Μιχάλης Μυτακίδης – Το έγκλημα έγινε δύο φορές

20.11.2021 | 02:13 Eνσωμάτωση

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι μία μέρα πριν πέσει νεκρός στην άσφαλτο ήταν τα γενέθλια του γαμπρού του, επίσης μουσικού, Μιχάλη Μυτακίδη και όλη η οικογένεια αντάμωσε και γλέντησε, χωρίς να γνωρίζει τι θα ακολουθήσει.

«Ποτέ δεν μπορείς να είσαι απόλυτος για κάτι. Ξέροντας όμως τον Ανδρέα και το τι άνθρωπος ήταν, δε νομίζω ότι μπορεί κάποιος να ήθελε να τον βλάψει. Μιλάμε για έναν γλυκό άνθρωπο που τα έλυνε όλα με όμορφο τρόπο. Όταν είσαι έξω καρδιά, δεν μπορεί να έχεις τέτοιου είδους μυστικά. Ψάξαμε όλες τις περιπτώσεις, αλλά δε βρήκαμε κάτι. Είναι θολά τα πράγματα, τρεις μήνες μετά και δεν έχουμε πάρει ακόμα την ιατροδικαστική εξέταση στα χέρια μας» είπε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» Μιχάλης Μυτακίδης.

Το χαρτί που μας έχουν δώσει από την αστυνομία αναφέρει πως η παράσυρση έγινε στις 00:58. Από μαρτυρίες, έχουμε την εικόνα ότι το αυτοκίνητο ξαναγυρνάει στο σημείο, διαπράττοντας δύο φορές το έγκλημα. Δεν μας έχουν πει για το τι είδους αυτοκίνητο ήταν. Περιμένω την τελική ιατροδικαστική εξέταση και πραγματογνωμοσύνη για να ρίξουν φως στην υπόθεση».

Ο ίδιος περιέγραψε και ένα περιστατικό, που εκτυλίχθηκε ανήμερα των γενεθλίων του και τον συγκλόνισε.

«Το τραγικό είναι ότι 24 ώρες πριν γλεντάγαμε όλοι μαζί. Μετά το γλέντι, ο Ανδρέας έμεινε μέχρι αργά, κάτι που δε συνήθιζε να κάνει. Είναι μία σκηνή που δε θα ξεχάσω ποτέ, όταν ξημέρωνε, κάθισε αγκαλιά με την αδελφή του για πολλή ώρα και τους άφησα να τα πούνε σαν αδέλφια με την ησυχία τους, σαν κάτι να αισθανόταν», κατέληξε φανερά συγκινημένος ο γαμπρός του.

Videos & Απoσπάσματα από Φως Στο Τούνελ - 20/11/2021