Ελλάδα

Χαλάνδρι – «Το όπλο είναι του γιατρού & αυτοτραυματίστηκε» – Τι λέει στο MEGA συγγενής της 49χρονης

13.11.2021 | 20:13 Eνσωμάτωση

Αποσωληνώθηκε ο 68χρονος οφθαλμίατρος ο οποίος δέχθηκε ένοπλη επίθεση από την 49χροπνη εικαστικό στο Χαλάνδρι, ωστόσο παραμένει στην εντατική.

Ο γιατρός του 68χρονου αποκάλυψε ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που ρώτησε μετά την αποσωλήνωσή του, ενώ χθες τον επισκέφτηκε στο νοσοκομείο και η σύζυγός του.

«Θα είσαι ο επόμενος»

Ο δικηγόρος του 68χρονου αποκάλυψε πως η 49χρονη εκβίαζε τον οφθαλμίατρο προκειμένου να του αποσπά χρήματα.

Μάλιστα δε δίστασε να απειλήσει και τον ίδιο.

Η εικαστικός, αν και απαγορευόταν να πλησιάσει τον οφθαλμίατρο στα 100 μέτρα, εν τούτοις τον παρενοχλούσε διαρκώς.

Αποκλειστική μαρτυρία για την ενέδρα

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν πως προμηθεύτηκε το περίστροφο η κατηγορούμενη. Συγγενής της ωστόσο, μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA, υιοθετεί τη θέση της 49χρονης ότι το όπλο ανήκει στον 68χρονο γιατρό.

«Το όπλο είναι του γιατρού. Και στην πάλη επάνω επειδή αυτός της είχε πει μη με ενοχλείς, μη μου βγεις μπροστά, το έβγαλε ο ίδιος και στην πάλη επάνω πήγε να του πάρει το όπλο και εκπυρσοκρότησε και αυτοτραυματίστηκε. Μια κοπέλα τόσο όμορφη, τόσο εμφανίσιμη θα χαράμιζε τη ζωή της να πάει φυλακή;», αναρωτιέται η συγγενής της.

Η 49χρονη κατηγορεί τον γιατρό ότι της είχε στερήσει κάθε επαφή με την κόρη της.

«Στη μικρή λένε κακές κουβέντες για τη μητέρα της, την παρουσιάζουν σαν τέρας για να απομακρύνουν τη μικρή από τη μητέρα. Η ξαδέρφη μου λάτρευε απίστευτα την κόρη της. Για αυτό και τώρα έχει ξεφύγει, έχει ψυχολογικά προβλήματα επειδή της πήραν την κόρη. Η κόρη της ήταν η ζωή της», συμπληρώνει.

Η εικαστικός τη Δευτέρα αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή μετά την προθεσμία που πήρε για να απολογηθεί.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 13/11/2021