Ελλάδα

Οι υποθέσεις που απασχόλησαν το «Φως στο Τούνελ» – Στο μικροσκόπιο δύο εξαφανίσεις

13.11.2021 | 20:32 Eνσωμάτωση

Με τις μυστηριώδεις εξαφανίσεις δύο νέων ανθρώπων ασχολήθηκε το «Φως στο Τούνελ» της Παρασκευής.

Η αγωνία ήταν μεγάλη όπως και η συμμετοχή του κόσμου που καλούσε στο τηλεφωνικό κέντρο της εκπομπής για τον μηχανολόγο μηχανικό που ήρθε από την Ζαχάρω στην Αθήνα για να επισκεφτεί έναν γιατρό και χάθηκε.

Ο ναυτικός σε τάνκερ Διονύσης Καλογερόπουλος 41 χρόνων, πήγε κανονικά στο προγραμματισμένο ραντεβού του και λίγο μετά εξαφανίστηκε. Ήταν απόγευμα της Παρασκευής 5 Νοεμβρίου όταν το κινητό του εξέπεμψε για τελευταία φορά από το κέντρο της Αθήνας.

Η αδελφή του που τον περίμενε στο ΚΤΕΛ στη Ζαχάρω όπου μένουν, διαπίστωσε ότι δεν είχε επιβιβαστεί στο λεωφορείο από την Αθήνα, όπως της είχε πει. Το πρωί της ίδιας ημέρας είχε αναχωρήσει από τον τόπο τους με λεωφορείο για την πρωτεύουσα.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, τηλεθεατής έστειλε ένα οπτικό ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας, που δείχνει έναν άνδρα με κοινά στοιχεία να κατεβαίνει από λεωφορείο στην Αθήνα.

Η αδελφή του Διονύση Καλογερόπουλου επιβεβαίωσε πως πρόκειται για τον ίδιο. Η κάμερα τον κατέγραψε την ίδια ημέρα που χάθηκε.

Στις μεταμεσονύχτιες έρευνες του «Τούνελ» στο κέντρο της Αθήνας, που ερευνούσε τα στίγματα του ναυτικού, συμμετείχαν και οι Αρχές.

Μυστήριο καλύπτει και την εξαφάνιση του καθηγητή γερμανικών και ιδιοκτήτη φροντιστηρίου στην Κατερίνη, Κώστα Ιωαννίδη 36 χρόνων. Τα προσωπικά του αντικείμενα βρέθηκαν σκόρπια στον Όλυμπο, όπου συνήθιζε να πηγαίνει για ορειβασία.

Τα ίχνη του χάθηκαν το Σάββατο 3 Ιουλίου. Την ημέρα εκείνη διεξαγόταν στον Όλυμπο ένας αγώνας υπεραντοχής και μεγάλο μέρος της διαδρομής συνέπιπτε με την περιοχή όπου κινήθηκε ο αγνοούμενος.

Δύο ημέρες μετά, που σήμανε ο συναγερμός για την εξαφάνισή του, η ΕΜΑΚ εντόπισε τα πράγματά του διασκορπισμένα.

Το «Τούνελ» συνεχίζει την έρευνά του μέχρι να δώσει απαντήσεις στους συγγενείς των αγνοουμένων. Η Αγγελική Νικολούλη ανανεώνει το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για την επόμενη Παρασκευή το βράδυ στο Μεγάλο Κανάλι.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 13/11/2021