Πολιτική

Πλεύρης – Είμαι δεξιός πολιτικός, οπαδός μιας σκληρής μεταναστευτικής πολιτικής

02.11.2021 | 02:08 Eνσωμάτωση

Για τις παλαιότερες δηλώσεις του σχετικά με το μεταναστευτικό μίλησε στην εκπομπή «ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ» και τη Νίκη Λυμπεράκη ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, σημειώνοντας ότι έχει μετανιώσει για κάποιες από αυτές.

«Εγώ έχω μιλήσει ξεκάθαρα και για θέματα που βρίσκομαι σε πλήρη απόσταση από τον πατέρα μου που έχει να κάνει με τον αντισημιτισμό και την άρνηση του Ολοκαυτώματος, τον οποίο είχα υπερασπιστεί σε δίκη» ανέφερε ο κ. Πλεύρης, τονίζοντας ότι είναι «δεξιός πολιτικός, οπαδός μιας σκληρής μεταναστευτικής πολιτικής, αλλά δεν με εξέφραζαν πράγματα τα οποία είχαν υποθεί».

«Πιστεύω στη σκληρή μεταναστευτική πολιτική, αλλά δεν με εκφράζουν δηλώσεις που είχαν υποθεί και από εμένα. Δεν είμαι πολιτικός που θα πει ότι παρερμηνεύτηκε κάτι που είπε» συμπλήρωσε ο κ. Πλεύρης.

«Αυτή τη στιγμή η αντιπολίτευση και ο κόσμος έχει δύο δυνατότητες: ή να με κρίνει για τις δηλώσεις μου ή για τις πράξεις μου ως υπουργός. Διότι δεν είδα κανέναν προοδευτικό υπουργό Υγείας που να λέει ότι και οι ομοφυλόφιλοι μπορούν να δίνουν αίμα και δεν μπορείς να τους το απαγορεύεις» σημείωσε ο υπουργός Υγείας.

Videos & Απoσπάσματα από Μεγάλη Εικόνα - 02/11/2021