Πολιτική

Γ. Πλακιωτάκης & Λ. Γρηγοράκος μιλούν για τη μάχη τους με τον κορωνοϊό

02.11.2021 | 02:35 Eνσωμάτωση

Ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης και ο πρώην υπουργός Λεωνίδας Γρηγοράκος μίλησαν στην εκπομπή «ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ» για τον τρόπο που βίωσαν τη νόσο Covid.

«Καθένας από εμάς έχει βιώσει τη μοναξιά, το άγχος, την αγωνία μιας φονικής ασθένειας που κανείς δεν γνωρίζει τα όριά της» ανέφερε ο κ. Πλακιωτάκης, υπογραμμίζοντας ότι «ταυτόχρονα έχει βιώσει τη δύναμη, τη θέληση για ζωή, το θαυμασμό για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές».

«Νομίζω ότι κανένας δεν θα πρέπει να ρισκάρει να νιώσει αυτά που εμείς βιώσαμε» συμπλήρωσε ο υπουργός Ναυτιλίας.

Από την πλευρά του ο κ. Γρηγοράκος υπογράμμισε ότι βγήκε στα μέσα ενημέρωσης με μοναδικό σκοπό να μιλήσει για την πανδημία και το κακό που βιώνει η ανθρωπότητα. «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς και τους νοσηλευτές του εθνικού συστήματος υγείας, στους ανθρώπους που έβαλαν το στήθος τους για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αυτό το μεγάλο κύμα της πανδημίας, το οποίο τώρα ξαναήρθε δριμύτερο».

Όπως σημείωσε ο κ. Γρηγοράκος, έγιναν επικοινωνιακά λάθη στην αντιμετώπιση της πανδημίας. «Δεν μπορέσαμε να ξεπεράσουμε το εμβολιαστικό όριο του 60%. Έγιναν λάθη και έμεινε κόσμος ανεμβολίαστος» υπογράμμισε ο πρώην υπουργός, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να φροντίσει για την αποκατάσταση των ασθενών με Post Covid συμπτώματα.

Videos & Απoσπάσματα από Μεγάλη Εικόνα - 02/11/2021