Οικονομία

Εθνική Τράπεζα – Το σχέδιο για την ενίσχυση των επιχειρήσεων

27.09.2021 | 20:36 Eνσωμάτωση

Με ένα νέο σύστημα έγκρισης δανείων στηρίζει η Εθνική Τράπεζα τις επιχειρηματικές - επενδυτικές πρωτοβουλίες.

Ταχύτατες διαδικασίες έγκρισης δανείων, εξατομικευμένη καθοδήγηση, στήριξη από εξειδικευμένους συμβούλους και αξιοποίηση των σύγχρονων ψηφιακών υπηρεσιών της Εθνικής Τράπεζας, αποτελούν τους βασικούς πυλώνες του πλαισίου υπηρεσιών ΕΘΝΙΚΗ 2.0. που έχει σχεδιάσει και παρέχει η Εθνική Τράπεζα.

«Θέλουμε να εκταμιεύσουμε τα δάνεια όσο πιο γρήγορα γίνεται για να βοηθήσουμε την αλλαγή μοντέλου της χώρας και τα ποσά είναι όντως είναι μεγάλα πολύ μεγαλύτερα από ότι είχαν εκταμιεύσει ποτέ  στο παρελθόν οι τράπεζες», σημειώνει ο Παύλος Μυλωνάς, Διευθύνων Σύμβουλος Εθνικής Τράπεζας.

Στο πλαίσιο του ΕΘΝΙΚΗ 2.0, η Εθνική Τράπεζα προσφέρει άμεση πρόσβαση σε πολλαπλές επιλογές επιδοτήσεων, καθώς και συμβουλευτική και τεχνική καθοδήγηση και στήριξη σε κάθε βήμα από την αίτηση μέχρι την εκταμίευση και την υλοποίηση σύγχρονων και βιώσιμων επενδυτικών σχεδίων.

«Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι να φροντίσουμε για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των πελατών μας», λέει η Χριστίνα Θεοφιλίδη, Γενική Διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής.

Το ΕΘΝΙΚΗ 2.0 στηρίζει επιχειρηματικές επενδυτικές πρωτοβουλίες σε συγκεκριμένους τομείς:

-Πράσινη ανάπτυξη

-Ενίσχυση της απασχόλησης και της κοινωνικής συνοχής

-Στήριξη της επιχειρηματικότητας

-Προσέλκυση ιδιωτικών επενδύσεων και της προώθησης καινοτομίας και

-Ψηφιακός μετασχηματισμός και τεχνολογική αναβάθμιση του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα

Η εγκριτική διαδικασία της Εθνικής Τράπεζας δε θα υπερβαίνει τους δύο μήνες για μεγάλα επενδυτικά έργα και τον έναν μήνα για μεσαία επιχειρηματικά σχέδια, ενώ μέσα σε 48 ώρες θα εγκρίνονται δανειοδοτήσεις έως 25.000 €.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 27/09/2021