Ελλάδα

Λιβαδειά – Γλέντι & απίστευτος συνωστισμός σε συναυλία

27.08.2021 | 20:27 Eνσωμάτωση

Ενώ τα νοσοκομεία πιέζονται, καθώς τα κρούσματα εξακολουθούν να βρίσκονται στα ύψη, δε λείπουν οι εικόνες απίστευτου συνωστισμού.

Εικόνες συνωστισμού σε πανηγύρι στη Λιβαδειά. Εικόνες ξέφρενου γλεντιού που δε συμβαδίζουν με τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα με μια νέα έξαρση κρουσμάτων κορωνοϊού.

«Βούλιαξε» η Λιβαδειά

Δεκάδες πολίτες διασκεδάζουν ο ένας πάνω στον άλλον, χωρίς αποστάσεις.

Σχηματίζουν κύκλο και χορεύουν χέρι χέρι, στο Ανοικτό Θέατρο της Κρύας στη Λιβαδειά, σε ανοιχτή συναυλία, που διοργάνωσε ο Δήμος Λεβαδέων.

Ανάμεσα στους θαμώνες ήταν και ο δήμαρχος, ο οποίος μάλιστα ανέβασε στο Facebook φωτογραφίες και βίντεο από το γλέντι.

«Έγιναν όλα όπως έπρεπε, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, δηλαδή είχαμε χωρητικότητα 70% , παρούσης της ελληνικής αστυνομίας με πολιτικά, οι συστάσεις γίνονταν εξαρχής. Είχαμε αριθμημένα κουπόνια, για να μπορούμε να διαπιστώσουμε το 70%».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η κατάσταση ξέφυγε όταν ο κόσμος ξεσηκώθηκε με ένα παραδοσιακό τραγούδι της ερμηνεύτριας.

«Όλα πήγαιναν καλά. Κάποια στιγμή κατά τις 23.00 το βράδυ, κατά την ερμηνεία ενός παραδοσιακού τραγουδιού από την καλλιτέχνιδα, αυθόρμητα το κοινό μετέβη στη σκηνή, πιάστηκαν να χορέψουν. Αυτό διήρκησε ενάμιση λεπτό. Διέκοψα το τραγούδι, εγώ ο ίδιος παρενέβη και γύρισα τον κόσμο πίσω στις θέσεις του».

Πάντως, αυτές οι εικόνες προκαλούν ανησυχία στους ειδικούς, σε μια κρίσιμη περίοδο για την πορεία του ιού στη χώρα μας και ενώ η περιφερειακή ενότητα Βοιωτίας παρουσιάζει αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 27/08/2021