Υγεία

Στο Πειθαρχικό στέλνει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών τους γιατρούς – αρνητές των εμβολίων

28.07.2021 | 13:22 Eνσωμάτωση

Κι ενώ η πανδημία αναζωπυρώνεται και η μετάλλαξη Δέλτα καλπάζει, η συνωμοσιολογία και ο ανορθολογισμός χτυπάνε κόκκινο. Πρωταγωνιστές μάλιστα σε αυτή τη νέα κούρσα ανευθυνότητας που εξελίσσεται σε πολλές πλατείες, είναι γιατροί που κάνουν αντιεμβολιαστικό αγώνα και προβάλλουν τις πιο αντιεπιστημονικές θεωρίες.

Το θέμα απασχολεί πλέον σοβαρά τους ιατρικούς συλλόγους, που έχουν αρχίσει να στέλνουν τους γιατρούς – αρνητές στα πειθαρχικά συμβούλια για τα περαιτέρω.

Στο Πειθαρχικό στέλνει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών τους πολιτικάντηδες που με τον μανδύα του γιατρού προσπαθούν να ψαρέψουν ψήφους για τα πολιτικά τους σχέδια μέσα από τις τάξεις των αρνητών των εμβολίων και των ανθρώπων που μέχρι τώρα είναι διστακτικοί.

Ιδιαίτερα ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι στο αντιεμβολιαστικό κίνημα συμμετέχουν γιατροί, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι τα εμβόλια είναι πειραματικά.

Οι συγκεντρώσεις και τα βίντεο των αντιεμβολιαστών περνούν από επαγγελματικό μοντάζ για να μοιάζουν με προεκλογικά σποτ δείχνοντας ξεκάθαρα ότι η πρόθεση των επικίνδυνων αυτών γιατρών είναι να κλέψουν ψήφους προκειμένου να μπουν στη βουλή – πολλοί μάλιστα από αυτούς διευρύνουν το πελατολόγιό τους στα ιδιωτικά τους ιατρεία….

Το φαινόμενο  γιατρών – αντιεμβολιαστών έχει πάρει επικίνδυνες διαστάσεις και στην περιφέρεια. Ήδη οι Ιατρικοί Σύλλογοι Άρτας και Λάρισας παραπέμπουν στο Πειθαρχικό για διασπορά ψευδών ειδήσεων γιατρούς οι οποίοι δηλώνουν θετικοί στον εμβολιασμό αλλά κάνουν καμπάνια κατά της υποχρεωτικότητας.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 28/07/2021