Οικονομία

Ελληνικό: Πέρα από κάθε προσδοκία οι προπωλήσεις κατοικιών & οικοπέδων – Συμφωνίες εκατομμυρίων

16.07.2021 | 21:19 Eνσωμάτωση

Πέρα από κάθε προσδοκία είναι οι προπωλήσεις στο Ελληνικό της μεγαλύτερης επένδυσης των τελευταίων δεκαετιών.

Το όραμα γίνεται πραγματικότητα. Η μεγαλύτερη αστική ανάπλαση. Το έργο του Ελληνικού προχωρά.

700 εκατομμύρια ευρώ ήδη συμφωνημένες προπωλήσεις κατοικιών και πωλήσεις οικοπέδων στο Ελληνικό. Εκτιμώμενες πωλήσεις και προπωλήσεις έως το τέλος του 2021; 1,2 δισ. ευρώ.

Στη ζήτηση που εκδηλώνεται για τα ακίνητα του Ελληνικού αναφέρθηκε  ο διευθύνων σύμβουλος της Λάμδα, Οδυσσέας Αθανασίου, σε ημερίδα που διοργάνωσε η Goldman Sachs και οι 4 ελληνικές συστημικές τράπεζες.

«Η εκτιμώμενη μέση ετήσια αύξηση της καθαρής εσωτερικής αξίας ανά μετοχή της εταιρείας στην πρώτη φάση του Ελληνικού, μέχρι το 2025, θα φτάσει στο 25%. Η εκτιμώμενη συνολική καθαρή αξία της Lamda το 2025 θα ανέλθει στα 3 δισ. ευρώ».

Η κατασκευή των υποδομών στο Ελληνικό θα ξεκινήσει στο πρώτο εξάμηνο του 2021, ενώ στο δεύτερο εξάμηνο θα αρχίσει η ανέγερση των κτιρίων.

Πριν καν παρουσιαστούν τα σχέδια για το Vouliagmenis Mall το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί από εταιρείες ανέρχεται σε 60% της συνολικής επιφάνειάς του.

Προκειμένου η Lamda Development να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις του έργου, δίνει έμφαση στην πρόσληψη νέων στελεχών με το 25% εξ’ αυτών να είναι Έλληνες που εργάζονταν στο εξωτερικό.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 16/07/2021