Πολιτισμός

Πλούσια δράση στο νέο «Fast & Furious», στην Ελλάδα η νέα ταινία του Κρόνενμπεργκ

10.05.2021 | 21:22 Eνσωμάτωση

Μετά από πολλές αναβολές λόγω της πανδημίας το Fast & Furious 9 από τις 25 Ιουνίου θα αρχίσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Σκηνές δράσης που κόβουν την ανάσα. Ο Βιν Ντίζελ και η παρέα του επιστρέφουν πιο δυναμικοί και οι εντυπωσιακές σκηνές με αυτοκίνητα, προκαλούν αδημονία στους λάτρεις των ταινιών δράσης.

Στο τελευταίο τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα από την Universal βλέπουμε το πως γυρίστηκαν οι τρομακτικές σκηνές της ταινίας, όπως αυτή με το αυτοκίνητο μέσα σε ένα κτίριο που παρότι διαρκεί μόλις 4 δευτερόλεπτα χρειάστηκαν περίπου 8 μήνες για την προετοιμασία του σκηνικού και τέσσερις μέρες γυρισμάτων.

Η 9η συνέχεια της σειράς δεν θα είναι η τελευταία αφού ήδη έχουν πάρει έγκριση τα Fast and Furious 10 και 11.

Επιστρέφει ο Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ

Ο σκηνοθέτης Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ επιστρέφει με μια νέα ταινία, εφτά χρόνια μετά το «Maps to the Stars».

Τα γυρίσματα θα γίνουν στην Ελλάδα και πρωταγωνιστές θα είναι ο Βίγκο Μόρτενσεν, η Λεά Σεϊντού και η Κρίστεν Στιούαρτ.

Η νέα ταινία του Ντέιβιντ Κρόνεμπεργκ με τίτλο «Crimes of the Future» θα αρχίσει να γυρίζεται αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα. Ο Κρόνεμπεργκ και ο Βίγγο Μόρτενσεν θα δουλέψουν και πάλι μαζί σε αυτήν την ταινία.

Το φιλμ επιστημονικής φαντασίας θα είναι το remake της ομότιτλης ταινίας που γύρισε ο σκηνοθέτης τη δεκαετία του ’70.

Ο Κρόνενμπεργκ θα έρθει στην Ελλάδα από τις 2 Αυγούστου έως και τις 10 Σεπτεμβρίου, ενώ ο Βίγκο Μόρτενσεν που έχει συνεργαστεί αρκετές φορές με τον περίφημο σκηνοθέτη, περιγράφει την ταινία ως ένα φιλμ νουάρ.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 10/05/2021