Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 16

SINGLES

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16
Θάρρος ή Αλήθεια;

Περίληψη:
Θάρρος ή αλήθεια; Υπάρχει πράγματι διαχωρισμός; Γιατί η αλήθεια θέλει θάρρος για να την πεις. Και μερικές φορές ακόμα περισσότερο να την ακούσεις…
Η Μάρω ετοιμάζεται πυρετωδώς για το πάρτι της και ο Ορέστης ετοιμάζεται για να εντυπωσιάσει τη μητέρα της Μάρως. Ο Λουκάς ετοιμάζεται να πει στη Ράνια για τον γιο του και η Ράνια, για να εκδικηθεί τον Αντώνη Μαύρο, ετοιμάζεται να του φέρει ως γραμματέα, τη χειρότερη υπάλληλο στην ιστορία του σύμπαντος! ‘Ομως, κανείς δεν είναι έτοιμος γι’ αυτά που θα συμβούν στο πάρτι γενεθλίων της Μάρως! Γιατί έχει έρθει για τους s1NgLes η ‘Ωρα της Αλήθειας! Η ώρα για όλα τα μυστικά να βγουν επιτέλους στην επιφάνεια και για την παρέα να περάσει τη μεγαλύτερή της δοκιμασία!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Παναγιώτα Βλαντή (Μάρω), Μάξιμος Μουμούρης (Ορέστης), Μαρία Σολωμού (Ράνια), Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος (Αρθούρος), Σάννυ Χατζηαργύρη (Λίλα), Σταμάτης Ζακολίκος (Σπύρος), Αντώνης Φραγκάκης (Λουκάς), Λεονάρντο Σφοντούρης (Πέτρος), Χριστίνα Παναγιωτίδου (Γωγώ), Μαρίνος Δεσύλλας (Μίλτος), Βάνα Ραμπότα (Ειρήνη), Γιώργος Χαλεπλής (κ. Κώστας), Κωνσταντίνα Τζώρτζη (Καίτη), Ρεγγίνα Παντελίδη (Νάντια), Δημήτρης Βογιατζής (Φώντας), Φανή Σπυριδάκη (Λουίζα), Αλέξανδρος Μούκανος (κ. Γεωργίου), Γιώργος Κωνσταντής (πατέρας Αρθρούρου) και η ‘Ερση Μαλικένζου (μητέρα Μάρως)

Σενάριο: Γιώργος Φειδάς
Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Κράββας
Εκτέλεση παραγωγής: STUDIO ATA