Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 9

SINGLES

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9
Αμαρτίες γονέων…

Περίληψη:
Εν αρχή ην το προπατορικό αμάρτημα. Δαγκώσαμε το μήλο και μας έδιωξαν από την Εδέμ. Αν όμως όλοι μαζί ως ανθρώπινο γένος πληρώνουμε αμαρτίες γονέων, μήπως ισχύει το ίδιο και για τον καθένα ξεχωριστά;
Ενώ η Ράνια βγαίνει το πρώτο της ραντεβού με το Λουκά, η Μάρω και η Λίλα παγιδεύονται σε ένα εφιαλτικό γεύμα με τη μητέρα της Μάρως και την Αλεξία, που πιέζουν τη Μάρω να επιστρέψει στον Πέτρο. Ο πατέρας του Αρθούρου ανακαλύπτει τους s1NgLes να έχουν μπει κρυφά στην απαγορευμένη αποθήκη του σπιτιού, ο Λουκάς έχει ένα μεγάλο μυστικό από τη Ράνια, ενώ η μητέρα του Σπύρου ανακαλύπτει ότι κάποια μήλα της γνώσης είναι καλύτερο να τ’ αφήσεις στη θέση τους και να μην τ’ αγγίξεις ποτέ. Ο Ορέστης χαρίζει στη Μάρω την ιστορία της ημέρας που ο Θεός συγχώρεσε τους Πρωτόπλαστους για το προπατορικό αμάρτημα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Παναγιώτα Βλαντή (Μάρω), Μάξιμος Μουμούρης (Ορέστης), Μαρία Σολωμού (Ράνια), Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος (Αρθούρος), Σάννυ Χατζηαργύρη (Λίλα), Σταμάτης Ζακολίκος (Σπύρος), Αντώνης Φραγκάκης (Λουκάς), Λεονάρντο Σφοντούρης (Πέτρος), Χριστίνα Παναγιωτίδου (Γωγώ), Μαρίνος Δεσύλλας (Μίλτος), Βάνα Ραμπότα (Ειρήνη), Γιώργος Χαλεπλής (κ. Κώστας), Κωνσταντίνα Τζώρτζη (Καίτη), Ρεγγίνα Παντελίδη (Νάντια), Δημήτρης Βογιατζής (Φώντας), Φανή Σπυριδάκη (Λουίζα), Αλέξανδρος Μούκανος (κ. Γεωργίου), Γιώργος Κωνσταντής (πατέρας Αρθρούρου) και η ‘Ερση Μαλικένζου (μητέρα Μάρως)

Σενάριο: Γιώργος Φειδάς
Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Κράββας
Εκτέλεση παραγωγής: STUDIO ATA