Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 13

SINGLES

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 13
Απρόοπτα

Περίληψη:
Είναι η ζωή μας μια σειρά που βλέπει ο Θεός σε μια ουράνια τηλεόραση με εκατομμύρια οθόνες; Μια σειρά, που όποτε βαριέται, τη γεμίζει ανατροπές και απρόοπτα;
‘Ενα επαγγελματικό ταξίδι στη Γενεύη για τον Ορέστη και τη Γωγώ θα αναστατώσει την παρέα και θα φέρει τις σχέσεις τους με τη Μάρω και τον Μίλτο σε κρίση! Η Λίλα απολύεται και αποφασίζει να βρει δουλειά με τον δικό της τρόπο κι ο Σπύρος βρίσκεται παγιδευμένος σε ένα δίχτυ από ψέματα και εξωτερικές πιέσεις. Ο Μίλτος τον πιέζει να βρεθούνε κι η Ράνια τον πιέζει να πει την αλήθεια στη Γωγώ. Κι η Μάρω πιάνει τον Σπύρο και τη Ράνια στην τουαλέτα των αντρών. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, ένας σπασμένος καθρέφτης θα θέσει σε κίνηση μια αλυσίδα γεγονότων που θα αλλάξει τη ζωή των s1NgLEs για πάντα!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Παναγιώτα Βλαντή (Μάρω), Μάξιμος Μουμούρης (Ορέστης), Μαρία Σολωμού (Ράνια), Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος (Αρθούρος), Σάννυ Χατζηαργύρη (Λίλα), Σταμάτης Ζακολίκος (Σπύρος), Αντώνης Φραγκάκης (Λουκάς), Λεονάρντο Σφοντούρης (Πέτρος), Χριστίνα Παναγιωτίδου (Γωγώ), Μαρίνος Δεσύλλας (Μίλτος), Βάνα Ραμπότα (Ειρήνη), Γιώργος Χαλεπλής (κ. Κώστας), Κωνσταντίνα Τζώρτζη (Καίτη), Ρεγγίνα Παντελίδη (Νάντια), Δημήτρης Βογιατζής (Φώντας), Φανή Σπυριδάκη (Λουίζα), Αλέξανδρος Μούκανος (κ. Γεωργίου), Γιώργος Κωνσταντής (πατέρας Αρθρούρου) και η ‘Ερση Μαλικένζου (μητέρα Μάρως)

Σενάριο: Γιώργος Φειδάς
Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Κράββας
Εκτέλεση παραγωγής: STUDIO ATA