Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 6

SINGLES

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6
‘Ολα ένα

Περίληψη:
Υπάρχει μόνο ένα πράγμα χειρότερο από το να χωρίζεις από τον άντρα της ζωής σου. Κι αυτό είναι το να τον χωρίζεις τη μέρα που η μητέρα σου οργανώνει μια τεράστια δεξίωση για να γιορτάσει τους αρραβώνες σας!
Η Μάρω φτάνει στον αρραβώνα της χωρίς γαμπρό αλλά δεν τολμά να πει την αλήθεια, φοβούμενη την οργή της μητέρας της, τον χλευασμό της, εκνευριστικά τέλειας, αδελφής της και την ικανοποίηση του Ορέστη, που έχει διεισδύσει στον αρραβώνα ως dj. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, ο Σπύρος έρχεται αντιμέτωπος με τη Γωγώ και τον Μίλτο, ο Ορέστης μαλώνει με τον Αρθούρο, η Ράνια μαθαίνει ότι ο Σπύρος είναι gay και η Μάρω ανακοινώνει την ώρα που εκείνος εμφανίζεται στην πόρτα…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Παναγιώτα Βλαντή (Μάρω), Μάξιμος Μουμούρης (Ορέστης), Μαρία Σολωμού (Ράνια), Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος (Αρθούρος), Σάννυ Χατζηαργύρη (Λίλα), Σταμάτης Ζακολίκος (Σπύρος), Αντώνης Φραγκάκης (Λουκάς), Λεονάρντο Σφοντούρης (Πέτρος), Χριστίνα Παναγιωτίδου (Γωγώ), Μαρίνος Δεσύλλας (Μίλτος), Βάνα Ραμπότα (Ειρήνη), Γιώργος Χαλεπλής (κ. Κώστας), Κωνσταντίνα Τζώρτζη (Καίτη), Ρεγγίνα Παντελίδη (Νάντια), Δημήτρης Βογιατζής (Φώντας), Φανή Σπυριδάκη (Λουίζα), Αλέξανδρος Μούκανος (κ. Γεωργίου), Γιώργος Κωνσταντής (πατέρας Αρθρούρου) και η ‘Ερση Μαλικένζου (μητέρα Μάρως)

Σενάριο: Γιώργος Φειδάς
Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Κράββας
Εκτέλεση παραγωγής: STUDIO ATA