Επεισόδιο: 14

SINGLES

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14
Τα φαινόμενα απατούν

Περίληψη:
3 διαφορετικοί άνθρωποι μπορεί να έχουν τρεις διαφορετικές εικόνες για την ίδια κατάσταση. Και να είναι όλες λάθος ή όλες σωστές! Μπορείς λοιπόν να αλλάξεις την πραγματικότητα, αλλάζοντας τον τρόπο που την αντιλαμβάνεσαι;
‘Ηρθε η ώρα για κάποιους από τους s1NgLEs να μάθουν ότι τα φαινόμενα καμιά φορά απατούν όταν…
… κάποιοι απ’ αυτούς μαθαίνουν για τη σχέση του Σπύρου με τον Μίλτο, η Μάρω βρίσκει στην τσέπη του Ορέστη την κάρτα της πρώην γκόμενάς του, ο Αρθούρος ακολουθεί τις συμβουλές της Λίλας για να εντυπωσιάσει μια κοπέλα που του αρέσει, ο Ορέστης μαθαίνει ότι ο Λουκάς έχει παιδί, η Μάρω ανακαλύπτει την πραγματική σχέση μεταξύ Αντώνη Μαύρου και της διευθύντριας κι η Λουΐζα βρίσκει τον Αρθούρο και τη Λίλα να φιλιούνται!..

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Παναγιώτα Βλαντή (Μάρω), Μάξιμος Μουμούρης (Ορέστης), Μαρία Σολωμού (Ράνια), Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος (Αρθούρος), Σάννυ Χατζηαργύρη (Λίλα), Σταμάτης Ζακολίκος (Σπύρος), Αντώνης Φραγκάκης (Λουκάς), Λεονάρντο Σφοντούρης (Πέτρος), Χριστίνα Παναγιωτίδου (Γωγώ), Μαρίνος Δεσύλλας (Μίλτος), Βάνα Ραμπότα (Ειρήνη), Γιώργος Χαλεπλής (κ. Κώστας), Κωνσταντίνα Τζώρτζη (Καίτη), Ρεγγίνα Παντελίδη (Νάντια), Δημήτρης Βογιατζής (Φώντας), Φανή Σπυριδάκη (Λουίζα), Αλέξανδρος Μούκανος (κ. Γεωργίου), Γιώργος Κωνσταντής (πατέρας Αρθρούρου) και η ‘Ερση Μαλικένζου (μητέρα Μάρως)

Σενάριο: Γιώργος Φειδάς
Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Κράββας
Εκτέλεση παραγωγής: STUDIO ATA