Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 12

SINGLES

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12
Μοναξιά μου όλα

Περίληψη:
Σας έχει τύχει να αισθανθείτε μόνοι το σαββατόβραδο;
‘Οτι όλος υπόλοιπος κόσμος είναι έξω και διασκεδάζει εκτός από σας;
‘Οταν ο Λουκάς δεν απαντά στα τηλέφωνα της Ράνιας και το θερμόμετρο της Λίλας δείχνει 39,5… Η Ράνια κι η Λίλα αντιμετωπίζουν μια μοίρα χειρότερη απ’ τον θάνατο: να περάσουν ένα ολόκληρο σαββατόβραδο μαζί! Η Μάρω κι ο Ορέστης συνειδητοποιούν ότι, όταν ο άλλος δεν σε καταλαβαίνει, μπορείς να νιώθεις μοναξιά ακόμα και μέσα σε μια σχέση… Κι ο Αρθούρος περιπλανιέται μόνος στους δρόμους της πόλης κι αναρωτιέται γιατί δεν αξίζει κάτι καλύτερο…
Οι s1NgLes έρχονται αντιμέτωποι με το μεγαλύτερο εχθρό τους: τη μοναξιά: και καθένας το αντιμετωπίζει με το δικό του τρόπο. Η Μάρω θα ετοιμάσει ένα ρομαντικό δείπνο, ο Αρθούρος θα ξεκινήσει ψυχανάλυση κι η Ράνια θα συναντήσει τον Λουκά στη γέφυρα και θα μεταμορφωθεί σε κοριτσάκι… Εμπόδια στο δρόμο τους ο εγωισμός, η ανασφάλεια, ο φόβος να μην πληγωθούν κι… ένα μποξεράκι με πιγκουίνους!
Αλλά ποιος ξέρει; ‘Ισως υπάρχουν ακόμα ελπίδες να λιώσουν οι πάγοι στον Βόρειο Πόλο!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Παναγιώτα Βλαντή (Μάρω), Μάξιμος Μουμούρης (Ορέστης), Μαρία Σολωμού (Ράνια), Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος (Αρθούρος), Σάννυ Χατζηαργύρη (Λίλα), Σταμάτης Ζακολίκος (Σπύρος), Αντώνης Φραγκάκης (Λουκάς), Λεονάρντο Σφοντούρης (Πέτρος), Χριστίνα Παναγιωτίδου (Γωγώ), Μαρίνος Δεσύλλας (Μίλτος), Βάνα Ραμπότα (Ειρήνη), Γιώργος Χαλεπλής (κ. Κώστας), Κωνσταντίνα Τζώρτζη (Καίτη), Ρεγγίνα Παντελίδη (Νάντια), Δημήτρης Βογιατζής (Φώντας), Φανή Σπυριδάκη (Λουίζα), Αλέξανδρος Μούκανος (κ. Γεωργίου), Γιώργος Κωνσταντής (πατέρας Αρθρούρου) και η ‘Ερση Μαλικένζου (μητέρα Μάρως)

Σενάριο: Γιώργος Φειδάς
Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Κράββας
Εκτέλεση παραγωγής: STUDIO ATA