EPISODE 413

EPISODE 413

571 ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ 4 ΚΑΜΕΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑ
ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ
ΜΕ ΤΟΝ  ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΓΕΝΝΑΤΑ
ΚΑΙ ΤΟ TRACTION

Στην εκπομπή Traction που θα μεταδοθεί την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου στις 13:15, ο Κώστας Στεφανής ταξιδεύει με τον Γεράσιμο Γεννατά στην πίστα των Σερρών, για να δοκιμάσουν και να μας παρουσιάσουν την ολοκαίνουργια Mercedes SLS AMG Gullwing. Ο γνωστός ηθοποιός θα διασκεδάσει μέσα στην εντυπωσιακή σπορ Mercedes, με 317 χιλιόμετρα την ώρα, αφήνοντας μαύρες γραμμές από καμένα λάστιχα!

Δείτε ακόμη στο Traction:

ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ….

Η εκπομπή προβάλλεται παραμονές της γιορτής των ερωτευμένων αλλά ο  ‘Αγιος Βαλεντίνος για την ομάδα της εκπομπής δεν ήταν στα πολύ καλά του… Το χέρι του έτρεμε και τα βέλη του «έρωτα» έπεφταν όπου λάχει, με αποτέλεσμα οι συνεργάτες του Traction… κατά λάθος «ερωτοχτυπημένοι», να κάνουν απίθανα δώρα μεταξύ τους! Μην χάσετε το άκρως διασκεδαστικό γύρισμα!

BMW Concept 6

ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Στην διεθνή έκθεση μοτοσικλέτας στο Μιλάνο, το Concept 6 της BMW έκλεψε την παράσταση. Το πρωτότυπου αυτό μοντέλο,  περιλαμβάνει το νέο εξακύλινδρο κινητήρα της BMW που θα χρησιμοποιηθεί στο μέλλον από μία ολόκληρη σειρά μοντέλων.  Δείτε την αναλυτική της παρουσίαση.

Smart e- bike

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού η Smart παρουσίασε ένα ποδήλατο με βοηθητικό ηλεκτρικό κινητήρα 250 watts . Το Smart  e-bike είναι μια ευπρόσδεκτη λύση για την πόλη και σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να αντικαταστήσει το αυτοκίνητο.

IRC 2011 Ξεκίνημα στο Μόντε Κάρλο

Φέτος γιορτάζουμε τα 100 χρόνια του Ράλι Μόντε Κάρλο. Δείτε στην εκπομπή όλες τις λεπτομέρειες για τον αγώνα.

Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής

Σκηνοθεσία: Νίκος B. Κροντηράς

Εκτέλεση παραγωγής: On Productions – Noir Productions

http://www.megatv.com/