EPISODE 405

EPISODE 405

ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑΝΑΗΛΑΚΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΙΑΚΟΣ, 
ΚΑΙ ΜΕΝΙΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΤΟ TRACTION!
ΟΛΟΙ ΧΩΡΕΣΑΝ
ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ FORD S-MAX

Οι παρουσιαστές της αθλητικής εκπομπής «Σούπερ Μπάλα LIVE» του Mega, όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί. Στην εκπομπή Traction που θα μεταδοθεί την Κυριακή 21 Νοεμβρίου στις 13:15, ο Κώστας Στεφανής αναλαμβάνει τον ρόλο του πατέρα και οι Γιώργος Θαναηλάκης, Γιάννης Θειακός, Μένιος Σακελλαρόπουλος, υποδύονται τα άτακτα τέκνα του, που παραλαμβάνει από το σχολείο και τα πηγαίνει εκδρομή με το νέο τους πολυμορφικό αυτοκίνητο Ford S-MΑΧ. Είναι επταθέσιο για να χωράνε όλοι και μας το παρουσιάζουν με ένα άκρως διασκεδαστικό γύρισμα!

Ακόμη στο Traction δείτε :

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ

Μια πρωτότυπη σειρά μίνι επεισοδίων ετοιμάζεται στα πλαίσια της εκπομπής μας και αφορά τη διαχρονική τάση του «οδηγούμε ποδήλατο» και έχουμε «μηδενικούς ρύπους». Το βασικό θέμα μας είναι το ποδήλατο σαν όχημα μετακίνησης, διασκέδασης και άσκησης στις γειτονιές της Αθήνας και τις πόλεις της Ελλάδας. Το πρώτο «δοκιμαστικό» έγινε οδηγώντας ένα ποδήλατο πόλης που ονομάζεται ΚΤΜ Manhattan! 

F1 :ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΡΕΑ ΣΤΟ ΑΜΠΟΥ-ΝΤΑΜΠΙ

Στην πίστα της Κορέας, διεξήχθη ένας επεισοδιακός και απρόβλεπτος αγώνας που έδωσε νέα τροπή στο Πρωτάθλημα, με την πρώτη θέση στη βαθμολογία να αλλάζει χέρια για 8η φορά φέτος.

WRC- ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Με το παγκόσμιο πρωτάθλημα να έχει κριθεί, ο αγώνας στα δάση της  Μεγάλης Βρετανίας αναμένεται και φέτος απολαυστικός. Δείτε στο Traction όλες τις λεπτομέρειες.

SMART Ε-BIKE

Ηλεκτρικό Ποδήλατο από τη Smart

Το Smart e-bike είναι ένα ποδήλατο με βοηθητικό ηλεκτρικό κινητήρα που σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να αντικαταστήσει το αυτοκίνητο με αυτονομία μέχρι 90 χιλιόμετρα.

KYMCO PEOPLE GTi 300

Πρόκειται για ένα νέο scooter με μεγάλη χωρητικότητα,  δυναμικό σχεδιασμό και τον υπερσύγχρονο κινητήρα τεχνολογίας "G5"!

Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής

Σκηνοθεσία: Νίκος B. Κροντηράς

Εκτέλεση παραγωγής: On Productions – Noir Productions