EPISODE 403

  EPISODE 403

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ & ΜΟΔΑ
CITRON & LACOSTE : ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ
ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΣΤΟ TRACTION


Ο Κώστας Στεφανής και η ομάδα του, μας παρουσιάζουν ένα νέο πρωτότυπο μοντέλο, σε συνεργασία με τη Citroen και τη Lacoste, που ενώνει έτσι, τον κόσμο του αυτοκινήτου και της μόδας. Τιμόνι που αναδιπλώνεται, αδιάβροχο πάτωμα, καθίσματα με ύφασμα που θυμίζει τις μπλούζες της Lacoste και οροφή με αφαιρούμενα τμήματα που φουσκώνουν όπως ένα στρώμα θαλάσσης, είναι μερικά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει.  Δείτε στο Traction την αναλυτική του παρουσίαση.


Ακόμη στο Traction δείτε :


ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ MAX BIAGGI : ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ TOY 2010
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPERBIKE
 O Max Biaggi, κέρδισε τον πέμπτο τίτλο του έπειτα  από τέσσερα συναπτά παγκόσμια πρωταθλήματα που είχε κατακτήσει από το 1994 έως το 1997 στα 250cc. Είναι ο πρώτος Ιταλός πρωταθλητής του παγκοσμίου πρωταθλήματος Superbike.


FORMULA 1: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑ!
Το Ιαπωνικό GP αποτέλεσε τον δεύτερο φετινό αγώνα στον οποίο οι διεκδικητές του τίτλου τερμάτισαν στις πέντε πρώτες θέσεις. Η πίστα της Κορέας, όπου θα διεξαχθεί το επόμενο Grand Prix, είναι άγνωστη για όλους, και παρουσιάζει μια από τις μεγαλύτερες ευθείες του Πρωταθλήματος. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο Traction.


Η ΝΕΑ MERCEDES CLS
Η εμφάνιση της νέας Mercedes-Benz CLS συνδυάζει το κορυφαίο επίπεδο πολυτέλειας και κύρους με έναν αθλητικό χαρακτήρα στην οδήγησή του. Χαρακτηριστικό του είναι τα φώτα με τεχνολογία LED για όλες τις λειτουργίες (παγκόσμια πρωτιά), ενώ συνολικά χρησιμοποιούνται  71 λαμπτήρες του είδους, σε όλο το αμάξωμα του!


ΟΔΗΓΟΥΜΕ TO NEO OPEL MERIVA
Το μικρό πολυχρηστικό Meriva διαθέτει ένα σύγχρονο εσωτερικό με πλήθος επιλογών και με άνοιγμα των πίσω θυρών από μπροστά προς τα πίσω.


«Traction» με τον Κώστα Στεφανή στο Mega.


Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής
Σκηνοθεσία: Νίκος B. Κροντηράς
Εκτέλεση παραγωγής: On Productions – Noir Productions


http://www.megatv.com/