Επεισόδιο: 374

TRACTION 374

ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ
ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ FERRARI 458 ITALIA!

Στην εκπομπή Traction με τον Κώστα Στεφανή, που θα μεταδοθεί το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στις 14:50, ταξιδεύουμε στην Ιταλία και σας παρουσιάζουμε την ολοκαίνουργια Ferrari 458 Italia! Η κωδική ονομασία «458» του νέου μοντέλου προκύπτει από τον κυβισμό (4.5 λίτρα) και τον αριθμό των κυλίνδρων του κινητήρα της (8). Η συνέχεια επί της οθόνης…

Ακόμη στο Traction δείτε :

Mazda ΜΧ-5 superlight

Η σημαντική εξοικονόμηση βάρους είναι το χαρακτηριστικό του πρωτότυπου MX-5, στο οποίο για να αναδειχθούν οι δυνατότητες του αφαιρέθηκαν τα περιττά κιλά εσωτερικά και εξωτερικά του αμαξώματος.

VW L1 Concept

Η φιλοσοφία του συγκεκριμένου οχήματος απαντάει στην ερώτηση του πως θα πρέπει να είναι ένα αυτοκίνητο ώστε να καταναλώνει όσο το δυνατόν λιγότερη ενέργεια. Mε ένα λίτρο! Τόσο καύσιμο χρειάζεται το νέο όχημα της VW για να διανύσει 100 χιλιόμετρα, που παρότι παραμένει πρωτότυπο, υπάρχουν σκέψεις για να περάσει από τη γραμμή παραγωγής το 2013.

Abarth 500 εναντίον Abarth 500 Essesse

Μονομαχία στονΑσπρόπυργο!

Δύο θρυλικά μοντέλα αναβιώνουν και ξανασμίγουν πενήντα χρόνια αργότερα. Τα δοκιμάσαμε, τα συγκρίναμε και σας τα παρουσιάζουμε.

 «Traction» με τον Κώστα Στεφανή, το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στις 14:50, στο Mega.

Αρχισυνταξία: Γιάννης Ντρενογιάννης
Σκηνοθεσία : Νίκος B. Κροντηράς
Εκτέλεση Παραγωγής: ON PRODUCTION