Επεισόδιο: 368

TRACTION 368

ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ PORSCHE 911
Σε εκδόσεις coupe & cabriolet

Στην εκπομπή Traction με τον Κώστα Στεφανή που θα μεταδοθεί το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στις 14:50, παρουσιάζουμε την Porsche 911 Turbo! Πρόκειται για το νέο κορυφαίο μοντέλο που συνδυάζει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά ενός σπορ αυτοκινήτου υψηλών επιδόσεων. Διαθέτει μεγαλύτερη εξοικονόμηση καυσίμων, μικρότερο βάρος, περισσότερη ισχύ και ένα μοναδικό πακέτο προαιρετικού εξοπλισμού. ‘Οσο για την τελική ταχύτητα, αυτή αγγίζει τα 312 χλμ./ώρα!

Ακόμη στο Traction δείτε :

Citroen DS3
Το νέο DS3 supermini της Citroen είναι εντυπωσιακό και ελκυστικά σχεδιασμένο από κάθε άποψη. Ξεχωριστά σημεία αποτελούν η οροφή που μοιάζει να «αιωρείται», το «πτερύγιο καρχαρία» στη μεσαία κολόνα που προσδίδει δυναμισμό, φώτα τεχνολογίας led και επτά διαφορετικές εκδόσεις οι οποίες, μέσω αισθητικών παρεμβάσεων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό μέρος του αυτοκινήτου, ανταποκρίνονται στο διαφορετικό στυλ των πελατών.

RENAULT ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
Η Renault παρουσίασε τέσσερα πρωτότυπα ηλεκτροκίνητα μοντέλα, εξοπλισμένα με μπαταρίες λιθίου-ιόντων τα οποία θα μπουν στην παραγωγή από το 2011. Πρόκειται για το Twizy ZE Concept (city car), το Zoe ZE Concept (compact car), το Fluence ZE Concept (sedan) και το Kangoo ZE Concept (electric van) με διαφορετικό  χαρακτήρα Δείτε στην εκπομπή την παρουσίαση του κάθε μοντέλου ξεχωριστά.

WRC ΟΥΑΛΙΑΣ. Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ 2009
Mε έναν από τους πλέον κλασικούς αγώνες του WRC, θα δοθεί η τελευταία μάχη για το 2009. Ο αγώνας αποτελεί πρόκληση για ανθρώπους και οχήματα, αφού είναι μία μίξη από σκληρούς χωμάτινους δρόμους και δύσκολες καιρικές συνθήκες. ‘Ετσι, οι προβλέψεις δύσκολα επαληθεύονται και θα χρειαστεί να φτάσουμε στον τελευταίο γύρο για να μάθουμε τον νικητή του Πρωταθλήματος Οδηγών.

«Traction» με τον Κώστα Στεφανή, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στις 14:50, στο Mega.

Αρχισυνταξία: Γιάννης Ντρενογιάννης
Σκηνοθεσία : Νίκος B. Κροντηράς
Εκτέλεση Παραγωγής: ON PRODUCTION