Επεισόδιο: 363

TRACTION 363

Ο Κλέων Γρηγοριάδης με το ολοκαίνουργιο Chevrolet HHR

Στην εκπομπή Τraction που θα μεταδοθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου 2009 στις 14:50, καλεσμένος του Κώστα Στεφανή είναι ο Κλέων Γρηγοριάδης.

Συναντήθηκαν σε ένα γραφείο ερευνών, στο οποίο ο γνωστός ηθοποιός ζητούσε βοήθεια για να εντοπίσουν κάποιον (δεν φαντάζεστε ποιον…) που έχασε.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών ο Κλέων Γρηγοριάδης οδηγεί και μας παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο οικογενειακό μοντέλο Chevrolet HHR, ένα μοναδικό αυτοκίνητο που μοιάζει να ξεπήδησε από το παρελθόν, αλλά είναι άκρως εντυπωσιακό.

Ακόμη στο Traction:

Citroen Hypnos… από το μέλλον στο Traction

Το πρωτότυπο Hypnos διαθέτει ειδική υβριδική τεχνολογία,  εξαιρετικές επιδόσεις και σέβεται το περιβάλλον. ‘Εχει πόρτες με αντίθετο άνοιγμα, άνετους χώρους, καθίσματα που κάνουν μασάζ, ενώ περιλαμβάνει και…σύστημα χρωματοθεραπείας! Μια ειδική κάμερα, έχει την ικανότητα να επεξεργάζεται σε τι διάθεση βρίσκεται ο οδηγός και να παρέμβει στο φωτισμό της καμπίνας καθώς και στο άρωμα που διαχέεται από το αρωματικό χώρου!  Η συνέχεια επί της οθόνης…

Rinspeed ichange

Το πρώτο αυτοκίνητο που το εσωτερικό του προσαρμόζεται ανάλογα με τον αριθμό των επιβατών είναι γεγονός. Κατασκευασμένο από την ελβετική εταιρεία Rinspeed, που φημίζεται για τις εκκεντρικές ιδέες της, το iChange μετατρέπεται με το πάτημα ενός κουμπιού, από αεροδυναμικό μονοθέσιο σε άνετο όχημα για τρεις!

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ: HONDA CBR 1000 ABS

Η Honda έκανε πριν από μερικούς μήνες την έκπληξη, παρουσιάζοντας τις δύο supersport μοτοσικλέτες της με ηλεκτρονικό σύστημα ABS. Τώρα, τα δύο CBR, το 600RR και το 1000RR Fireblade C-ABS διατίθενται και στην Ελλάδα, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια στον αναβάτη τους!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Αρχισυνταξία: Γιάννης Ντρενογιάννης
Σκηνοθεσία : Νίκος B. Κροντηράς
Εκτέλεση Παραγωγής: ON PRODUCTION