Επεισόδιο: 349

ΕΡΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ!

Τον είδε στον ύπνο του…-τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται ο Κώστας Στεφανής: ‘Οτι μίλησε με τον ‘Αγιο Βαλεντίνο, κι έτσι πήρε την απόφαση να του αφιερώσει το Traction που θα προβληθεί στις 14 Φεβρουαρίου στις 14:50! ‘Ετσι, οι συνεργάτες της εκπομπής, ασχολήθηκαν με το να σχηματίσουν την εικόνα του «τέλειου αυτοκινήτου» για τους ερωτευμένους άντρες και γυναίκες, κάνοντας έρευνα στο δρόμο αλλά και σε εκθέσεις αυτοκινήτων.

Αφού πήραν δεκάδες απαντήσεις σχημάτισαν την εικόνα του απόλυτου αυτοκινήτου για τυχερές γυναίκες με τρελά ερωτευμένους άντρες, το αναζήτησαν και φαίνεται ότι το βρήκαν…

Η συνέχεια επί της οθόνης.

O ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ… ΡΟΣΙ

Είναι 8 φορές ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ στις μοτοσικλέτες , είναι Ιταλός και τον συνοδεύει το παρατσούκλι… ο «Γιατρός». Η πορεία του Valentino Rossi στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μοτοσικλέτας είναι λίγο έως πολύ γνωστή και το Traction μας την παρουσιάζει με λεπτομέρειες.

CITROEN C4  3-ΘΥΡΟ & 5-ΘΥΡΟ

Δείτε τα πάντα για το ανανεωμένο γαλλικό μοντέλο το οποίο υπέστη αρκετές αλλαγές στην εξωτερική εμφάνισή του, ενώ εφοδιάζεται πλέον με δύο καινούργιους βενζινοκινητήρες 1,6 λίτρων.

NISSAN QASHQAI+2

"’Ολοι οι καλοί χωράνε…" λέει ο λαός και έτσι για τους απαιτητικούς οικογενειάρχες, η Nissan απάντησε με το νέο επιμηκυμένο Qashqai+2, το οποίοι μετατρέπεται και σε 7θέσιο και το μήκος του αμαξώματος που ξεπέρασε πλέον τα 4,5 μέτρα.

«Traction» με τον Κώστα Στεφανή, το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου στις 14:50.