Επεισόδιο: 344

ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙ  ΜΟΝΟ ΤΟΥ

ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ?

ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!

Στην εκπομπή Traction που θα μεταδοθεί το Σάββατο 10 Ιανουαρίου στις 14:50, σας δείχνουμε πως γίνεται ένα αυτοκίνητο, να παρκάρει …μόνο του.

Οι συντελεστές της εκπομπής οδηγούν δύο VW (Passat CC & Touran) και δύο Mercedes (A & B Class) και μας εξηγούν πως λειτουργούν τα συστήματα αυτόματου παρκαρίσματος του κάθε ένα, καταγράφοντας όλη τη διαδικασία.

Ειδικοί αισθητήρες, οθόνη που απεικονίζει το αυτοκίνητο και τα παραπλεύρως σταθμευμένα οχήματα, ηχητικό και οπτικό σήμα, εντοπισμός θέσεων για παρκάρισμα… Αξίζει να το δείτε!

Δείτε ακόμη στο Traction:

NEA ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ: Mini Crossover Concept

Αποκαλύπτοντας τα σχέδια της για την δημιουργία μιας νέας 4×4 εκδοχής του μοναδικού μοντέλου της, η MINI προσδιόρισε το 2010 ως έτος κυκλοφορίας του δικού της SUV.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα φέρει το όνομα Crossman και θα διαθέτει άκρως ενδιαφέροντα καινοτόμα στοιχεία, αντάξια του τετρακίνητου παρουσιαστικού του.

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ DAKAR ΤΟΥ 2009

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟ TRACTION

Ο πιο φημισμένος αγώνας αντοχής, το θρυλικό Ράλι Dakar μπαίνει σε μια νέα εποχή. Μετά την ακύρωση του φετινού αγώνα υπό το φόβο τρομοκρατικών επιθέσεων, οι οργανωτές αποφάσισαν να μεταφερθεί στη Λατινική Αμερική.

Ο αγώνας του 2009 θα ξεκινήσει από το Μπουένος ‘Αιρες στις 2 Ιανουαρίου -τελετή έναρξης- και θα ολοκληρωθεί στις 18 Ιανουαρίου -τελετή απονομής- στην ίδια πόλη, περιλαμβάνοντας 14 ειδικές διαδρομές.

Θα φιλοξενηθεί στα εδάφη της Αργεντινής και της Χιλής, σε μια διαδρομή που συνδυάζει περάσματα από ερήμους, μαλακή άμμο, βουνά, πετρώδεις περιοχές.

Το πέρασμα από τις πεδιάδες της Παταγονίας, την έρημο Ατακάμα -μια από τις παλαιότερες στη Γη, η οποία σύμφωνα με έρευνες παρουσιάζει σημαντικές ομοιότητες με την επιφάνεια του πλανήτη ‘Αρη- και τις ‘Ανδεις, κάτω από αφόρητη ζέστη λόγω του καλοκαιριού που θα επικρατεί εκείνη την περίοδο, είναι η νέα μεγάλη πρόκληση που έχουν να αντιμετωπίσουν οι συμμετέχοντες.

188 αυτοκίνητα, 82 φορτηγά, 230 μοτοσικλέτες και 30 quads θα πάρουν μέρος στον αγώνα εκπροσωπώντας 49 εθνικότητες. Οι συμμετοχές να φτάνουν τις 530 και οι συμμετέχοντας θα καλύψουν συνολικά 9.578 km εκ των οποίων τα 5.656 θα είναι χρονομετρημένα.

 «Traction» με τον Κώστα Στεφανή, το Σάββατο 10 Ιανουαρίου στις 14:50, στο Mega.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Αρχισυνταξία: Γιάννης Ντρενογιάννης
Σκηνοθεσία : Νίκος B. Κροντηράς
Εκτέλεση Παραγωγής: ON PRODUCTION