Ελλάδα

Ζάκυνθος: Στον εισαγγελέα ο 50χρνος συζυγοκτόνος – Συντετριμμένος ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας

02.08.2022 | 20:08 Eνσωμάτωση

Ήταν η καλύτερη μάνα του κόσμου λέει με δάκρυα στα μάτια ο 20χρονος γιος της 40χρονης που κατέσφαξε ο σύζυγός της, αφού για πολλοστή φορά την γρονθοκόπησε.

H 40χρονη Ελεωνόρα, το θύμα της νέας γυναικοκτονίας στο Τσιλιβί Ζακύνθου, ήταν μητέρα τριών παιδιών.

Αφού την ξυλοκόπησε για πολλοστή φορά, ο 50χρονος σύζυγός της τη μαχαίρωσε στον θώρακα και τον λαιμό μέχρι θανάτου και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Σήμερα ο δράστης οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα και αφού δήλωσε μετανιωμένος, υποστήριξε ότι την σκότωσε επειδή τον απατούσε.

«Τον τελευταίο καιρό είχα μάθει πως με απατούσε. Για αυτόν τον λόγο ήμουν βίαιος απέναντί της. Το βράδυ έμεινα έξω. Μόνος μου έκατσα στο βουνό στην περιοχή Μπόχαλη. Πήγα για δουλειά γιατί δεν είχα καταλάβει ότι την σκότωσα. Δεν πίστευα ότι την σκότωσα. Μετανιώνω αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Με απατούσε και έχασα τον έλεγχο».

Είχε υποβάλλει δύο μηνύσεις εναντίον του

Στα δικαστήρια συντετριμμένος βρέθηκε ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας. Αποκάλυψε πως η μητέρα του φοβόταν πολύ και πως η επιθετική συμπεριφορά του πατέρα του συνεχιζόταν για πολλά χρόνια.

Ο 50χρονος κακοποιούσε συστηματικά τη 40χρονη σύζυγό του, ακόμη και μπροστά στα μάτια των τριών παιδιών τους.

Η άτυχη γυναίκα είχε υποβάλλει μήνυση εναντίον του για ενδοοικογενειακή βία όχι μία, αλλά δύο φορές. Η πρώτη ήταν στις 18 Ιουνίου. τότε αφέθηκε ελεύθερος με εισαγγελική εντολή να μην την πλησιάζει στα 100 μέτρα. Ωστόσο, μετά από λίγο καιρό τον λυπήθηκε και του επέτρεψε να επιστρέψει σπίτι.

Την Κυριακή έκανε νέα μήνυση εναντίον του για τον ίδιο λόγο. Μία ώρα μετά, τη δολοφόνησε. Την βρήκαν να χαροπαλεύει μέσα σε λίμνη αίματος στο μπαλκόνι του σπιτιού και λίγο αργότερα ξεψύχησε.

Στα δικαστήρια συγκεντρώθηκαν γυναίκες της περιοχής, οι οποίες ανάρτησαν πανό με τα μηνύματα «γυναικοκτονία», «ισόβια» και «αλλαγή του νόμου».

Μετά από παρέμβαση του Εισαγγελέα Ζακύνθου, αναμένεται «Το Χαμόγελο του Παιδιού», να αναλάβει τα δύο ανήλικα παιδιά της άτυχης γυναίκας.

Πρόκειται για ένα κορίτσι 8 ετών και ένα αγόρι 14 ετών.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 02/08/2022