Πολιτική

Κάλεσμα Τσίπρα για μαζική συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές

11.05.2022 | 20:25 Eνσωμάτωση

Στην πολιτική επικαιρότητα, τον τόνο δίνει η σύγκρουση σε προεκλογικούς τόνους του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αλέξη Τσίπρα. Ο πρωθυπουργός κάλεσε τα στελέχη του κόμματός του να τα "δώσουν όλα" στους 12 μήνες που απομένουν, προκειμένου η ΝΔ να πετύχει το καλύτερο εκλογικό αποτέλεσμα. Να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες της ερχόμενης Κυριακής κάλεσε τους πολίτες ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«ΣΥΡΙΖΑ θα λέτε και θα κλαίτε σε λίγο» λέει χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας.

«Πράγματι έκλαιγαν οι συνταξιούχοι το 2015 έξω από τα ΑΤΜ. Ευχαριστούμε τον κ. Τσίπρα που μας θυμίζει τη χειρότερη κυβέρνηση από τη μεταπολίτευση και μετά» απαντά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η προεκλογική περίοδος ήδη τρέχει.

Μητσοτάκης και Τσίπρας έδωσαν τον τόνο ενώ ακολούθησαν σε αντίστοιχο κλίμα βίντεο που έβγαλαν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

4-5 φορές και κατηγορηματικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρώτη συνεδρίαση της νέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ επανέλαβε και ότι ο εκλογές θα γίνουν σε 12 μήνες ενεργοποιώντας από τώρα όμως τον κομματικό μηχανισμό.

«Πρέπει να τα δώσετε όλα αυτούς τους 12 μήνες προκειμένου να εξασφαλίσουμε ότι στην πρώτη κάλπη της απλής αναλογικής η ΝΔ θα πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα είναι βατήρας για την αυτοδύναμη Ελλάδα» δήλωσε ο πρωθυπουργός.

«Δώστε τέλος σε αυτόν τον εφιάλτη» δήλωσε από τη Θεσσαλονίκη, ο Αλέξης Τσίπρας καλώντας τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις εσωκομματικές κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή για την επανεκλογή του.

«Η καθημερινότητα και η ζωή των πολιτών με την κυβέρνηση Μητσοτάκη θυμίζει πλέον survivor. Όποιος επιβιώσει, όποιος αντέξει» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το φάντασμα του πληθωρισμού με το οποίο παλεύουμε οφείλεται στον πόλεμο στην Ουκρανία» τόνισε ο πρωθυπουργός.

Την ίδια ώρα η μέχρι σήμερα ανεξάρτητη βουλευτής Κωνσταντίνα Αδάμου που είχε διαγραφεί από το ΜΕΡΑ25 ανακοίνωσε ότι έγινε μέλος του ΠΑΣΟΚ χωρίς να προσχωρήσει στην Κοινοβουλευτική του Ομάδα.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 11/05/2022