Ελλάδα

Πάτρα: Τι αναζητούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο;

17.04.2022 | 19:57 Eνσωμάτωση

Στη συνέντευξη που παραχώρησε η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές στη Σίσσυ Χρηστίδου και την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» αναφέρθηκε στα νέα στοιχεία που έχουν έρθει στο φως αναφορικά με τον θάνατο της Τζωρτζίνας και τόνισε ότι στο Παίδων υπάρχει κεταμίνη.

«Κεταμίνη υπήρχε στο Παίδων» υποστήριξε η 33χρονη αναφερόμενη σε έγγραφα της δικογραφίας σημειώνοντας πως η ίδια δεν είχε πρόσβαση στο φάρμακο.

Όπως αποκαλύπτει ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα ΝΕΑ» και «Το ΒΗΜΑ» στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται να είχε ψάξει την κεταμίνη στο διαδίκτυο, στοιχείο που έρχεται από την ανάλυση των ψηφιακών ιχνών της μετά την εκταφή του τάμπλετ και την ανάλυσή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 33χρονη είχε αναζητήσει τη συγκεκριμένη ουσία αλλά και άλλες αναισθητικές τόσο πριν τον θάνατό της Τζωρτζίνας, όσο όμως και σε περιόδους που η 9χρονη ήταν καλά στην υγεία της.

Την περίοδο 12 – 16 Ιανουαρίου, που η 9χρονη ήταν καλά στην υγεία της και βρισκόταν στο σπίτι της, η μητέρα της κάνει αναζητήσεις αναισθητικών. Είναι επίσης η ίδια χρονική περίοδος που αποκαλύπτεται ότι η Τζωρτζίνα κάνει βραδυκαρδίες και ενεργοποιείται ο βηματοδότης της.

Η μητέρα των τριών παιδιών φαίνεται πως έψαχνε γενικά να μάθει για την αναισθησία αλλά και τις ουσίες που την προκαλούν.

Στις 17 Ιανουαρίου, την ημέρα που η Τζωρτζίνα έκανε τη μαγνητική τομογραφία και της είχε χορηγηθεί αναισθητική ουσία, η 33χρονη φαίνεται να ψάχνει για την κεταμίνη και ό,τι προκαλεί η υπερδοσολογία της, παρόλο που από τους γιατρούς είχε ξεκαθαριστεί ότι δόθηκε άλλη ουσία στην 9χρονη.

Από τις 12 Ιανουαρίου μέχρι και τη σύλληψή της, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε κάνει 27 αναζητήσεις ιατροφαρμακευτικών προϊόντων.

Πλέον, αναζητείται τι είχε ψάξει η 33χρονη στις 26 Ιανουαρίου, όταν και ήρθε η διαφήμιση από τη Google για την κεταμίνη και ουσίες σαν αυτήν.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 17/04/2022