Ελλάδα

Πάσχα στο χωριό μετά από 2 χρόνια – Γεμίζουν τα καταλύματα της περιφέρειας

17.04.2022 | 20:32 Eνσωμάτωση

Σε επίπεδα ρεκόρ έχει φτάσει η φετινή έξοδος για τις ημέρες του Πάσχα, ενώ οι πληρότητες στους δημοφιλείς προορισμούς φτάνουν και το 100%.

Τα νησιά φέτος έχουν την τιμητική τους. Μετά από δύο χρόνια περιορισμών τόσο επιχειρηματίες όσο και τουρίστες περιμένουν πως και πως.

Πρώτη στη λίστα των κρατήσεων για το Πάσχα είναι η Κέρκυρα με πληρότητα 90%, ενώ η Τήνος βρίσκεται στην επόμενη θέση με 88%. Η Μύκονος έχει φορέσει ήδη τα γιορτινά της με την πληρότητα να αγγίζει το 81%. Σήμερα η πληρότητα για την Σαντορίνη αγγίζει το 64% με τους ειδικούς να προβλέπουν αύξηση τις επόμενες ημέρες για όλες τις περιοχές.

Αρκετοί είναι οι Έλληνες που επιλέγουν κυρίως τα χωριά τους για να γιορτάσουν τις μέρες του Πάσχα συναντώντας συγγενείς και φίλους στο γιορτινό τραπέζι του πατρικού του.

Δεν υπάρχει κανένα διαθέσιμο κατάλυμα στο Λεωνίδιο με την πληρότητα να φτάνει το 100%. 92% πληρότητα μέχρι και σήμερα έχει η Ναύπακτος.

Από την Μεγάλη Παρασκευή φαίνεται πως πολλοί εκδρομείς θα επισκεφτούν και την Καλαμπάκα με την πληρότητα να φτάνει το 90 . Υψηλές ειναι οι κρατήσεις και στα Ιωάννινα.

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους εταιριών διαχείρισης ακινήτων τις επόμενες ημέρες η πληρότητα σε πολλές παραθαλάσσιες περιοχές θα αγγίζει το 100%.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 17/04/2022