Πολιτική

Σχέδιο στήριξης για τις τιμές ρεύματος εάν δεν βρεθεί ευρωπαϊκή λύση ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

16.04.2022 | 20:34 Eνσωμάτωση

Ηλεκτροσόκ συνεχίζουν να προκαλούν οι λογαριασμοί του ηλεκτρικού ρεύματος και σε αυτό ακριβώς το πρόβλημα αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνοντας πως εάν δεν βρεθεί συνολική λύση σε ευρωπαϊκό επίπεδο, θα αναλάβει δικές της πρωτοβουλίες η κυβέρνηση.

Στην δέσμευση πως αν δεν βρεθεί συνολική ευρωπαϊκή λύση στο πρόβλημα της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος η κυβέρνηση θα αναλάβει σχετικές πρωτοβουλίες, προχώρησε ο πρωθυπουργός.

Μιλώντας από το βήμα του προσυνεδριου της ΝΔ στο Ηράκλειο Κρήτης ο κ. Μητσοτάκης επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα ασκώντας κριτική στις κλειστές εσωκομματικές του διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο βασικός εκπρόσωπος της οικογενειοκρατίας στη χώρα, δεν μπορεί να κατανοήσει τι σηματοδοτεί το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και καταφεύγει σε χοντροκομμένες προσβολές. Για να μην έχει αμφιβολίες, σηματοδοτεί το οριστικό τέλος της πιο αποτυχημένης νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης της Ευρώπης», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο», ο Νίκος Ανδρουλάκης του ΚΙΝΑΛ έκλεισε το θέμα των προεκλογικών εργασιών.

«Κυβερνητικές συνεργασίες μπορούν να υπάρξουν ανάμεσα σε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ κι άλλους που μοιράζονται την ίδια στρατηγική. Αυτοί θα τη βρουν την άκρη, το θέμα είναι να τη βρει κι ο λαός», ανέφερε ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Παρά τις κομματικές αντιπαραθέσεις, ο πρωθυπουργός έχει διαμηνύσει σε όλους τους τόνους πως εκλογές θα γίνουν στο τέλος της 4τιας

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 16/04/2022