Ελλάδα

Μάνος Δασκαλάκης: «Δεν υπήρξε ποτέ έρωτας με την Ρούλα»

16.04.2022 | 20:12 Eνσωμάτωση

Ποτέ όλα αυτά τα χρόνια δεν υπήρξε ερωτευμένος με τη σύζυγό του δηλώνει ο Μάνος Δασκαλάκης, ενώ αποκάλυψε στην Αγγελική Νικολούλη ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έφτασε στο σημείο να απειλήσει ακόμα και τη ζωή του.

Από τις ευτυχισμένες στιγμές του παρελθόντος και την απόλυτη στήριξη το ζεύγος Πισπιρίγκου– Δασκαλάκη έφτασε 17 ημέρες μετά τη σύλληψη της 33χρονης κατηγορούμενης στην απόλυτη ρήξη και τις απειλές.

Όπως αποκάλυψε ο Μάνος Δασκαλάκης στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στην Αγγελική Νικολούλη έχει αποθηκεύσει στο κινητό του τηλέφωνο ηχητικό μήνυμα της Ρούλας Πισπιρίγκου στο οποίο φαίνεται να απειλεί την ίδια του τη ζωή.

«Έχω ένα ηχητικό μήνυμα, λέει για μένα, όχι για τα παιδιά. Αν χρειαστεί θα το δώσω στη δικαιοσύνη», είπε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Ο οριστικός χωρισμός του ζευγαριού έγινε τον Ιανουάριο του 2022. Την ημέρα που έφυγε από τη ζωή και το τρίτο και μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας, η Τζωρτζίνα.

«Χωρίσαμε την ημέρα που η Τζωρτζίνα απεβίωσε. Δολοφονήθηκε. Δεν βάζω χαρακτηρισμούς σε αυτό, δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω», είπε.

Σε πανικό η Ρούλα Πισπιρίγκου

Λίγες ημέρες προτού συλληφθεί, η Πισπιρίγκου μιλώντας στην Αγγελική Νικολουλη εμφανιζόταν βέβαιη πως ο θάνατος και των τριών παιδιών οφείλονταν σε σπάνιο κληρονομικό γονίδιο. Μάλιστα επιζητούσε την έρευνα για να σωθούν όπως έλεγε τότε και άλλα παιδιά.

Από τις φύλακες Κορυδαλλού η Πισπιρίγκου φαίνεται να βρίσκεται σε πανικό μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις. Μετά την εμμονή της για το αίτημα αποφυλάκισης που ακόμη όμως δεν έχει κατατεθεί, εμφανίζεται να είναι έτοιμη να ζητήσει νέο γονιδιακό έλεγχο. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος» να υποβληθούν εκ νέου σε γονιαδιακό τεστ τόσο εκείνη όσο και ο Δασκαλάκης.

«Δεν υπήρξε έρωτας»

Ο πατέρας των τριών άτυχων κοριτσιών δήλωσε πως κατά τη διάρκεια των εννέα χρόνων σχέσης δεν υποψιάστηκε ούτε για μία στιγμή την Ρούλα Πισπιρίγκου και δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν υπήρξε ερωτευμένος μαζί της.

Τη σχέση, τη συμπεριφορά, την έκθεση προσωπικών δεδομένων στο διαδίκτυο, αλλά και τις εμφανίσεις του ζεύγους Πισπιριγκου- Δασκαλακη στα ΜΜΕ σχολίασε μιλώντας στο MEGA ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, ο οποίος δήλωσε ότι πρόκειται για δύο ανθρώπους που πουλάνε τη μούρη τους και είναι πρωταγωνιστές του κακού.

Την ερχόμενη εβδομάδα στις φυλακές του Κορυδαλλού αναμένεται να την επισκεφτούν οι δικηγόροι της αλλά και η οικογένειά της.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 16/04/2022