Ελλάδα

Νέες αποκαλύψεις για το ζευγάρι Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη – Στα μπουζούκια δύο μήνες μετά τον θάνατο της Μαλένας

16.04.2022 | 13:16 Eνσωμάτωση

Όσα έρχονται στο φως έχουν αφήσει άφωνη την κοινωνία της Πάτρας και όχι μόνο. Δύο μήνες μετά τον θάνατο της Μαλένας, το ζεύγος Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη έβγαινε να διασκεδάσει στα μπουζούκια, με την ίδια τη μητέρα να προβάλλει το γεγονός, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δύο μήνες αργότερα, η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης ταξιδεύουν στην Καστοριά, για τις ποδοσφαιρικές υποχρεώσεις του Μάνου.

Ήταν τότε που η 33χρονη κατηγορούμενη σε αναρτήσεις της σε ομάδες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ζητούσε πληροφορίες για «μπαράκια» στην Καστοριά.

Στις 23 Ιουνίου βρέθηκαν στην πόλη της Καστοριάς και επέλεξαν να διασκεδάσουν σε κατάστημα της περιοχής.

Έκαναν και αντίστοιχη ανάρτηση στο Facebook.  «Τον κυκλοφορούμε», έγραφε η Ρούλα Πισπιρίγκου, αναφερόμενη σε μέλος της οικογένειάς της, που συνοδεύει την ίδια και τον Μάνο στην Καστοριά.

Το ζευγάρι μοιράστηκε τις χαρούμενες στιγμές του και τίποτα δεν υποδήλωνε την τραγωδία που έχουν ζήσει, με τον θάνατο του πρώτου τους παιδιού.

Όπως οι ίδιοι τόνιζαν στις συνεντέυξεις τους, πίσω υπήρχε ακόμη ένα παιδί, η Τζωρτζίνα, και έπρεπε να επιστρέψουν στους κανονικούς τους ρυθμούς για χάρη της.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 16/04/2022