Ελλάδα

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου απειλούσε το σύζυγό της, όπως καταγγέλλει ο ίδιος – Το τάμπλετ της Τζωρτζίνας «καίει» την 33χρονη

16.04.2022 | 13:11 Eνσωμάτωση

Στην υπόθεση της Πάτρας, εσκεμμένως μπήκε το τάμπλετ στον τάφο της Τζωρτζίνας από τη μητέρα της, όπως επεσήμανε σήμερα Σάββατο ο διευθυντής του Ινστιτούτου CSI, Μανώλης Σφακιανάκης, στην εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και Πάλι!». Από τα δεδομένα του τάμπλετ διαπιστώθηκε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου αναζητούσε στο διαδίκτυο τοξικές ουσίες, ενώ και η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» έφερε χθες «στο φως» νέες αποκαλύψεις.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου απειλούσε το σύζυγό της

Νέες αποκαλύψεις για το θρίλερ του θανάτου των τριών κοριτσιών έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Αποκαλύψεις για αναζήτηση ουσιών και ηχογραφημένες απειλές από την Πισπιρίγκου στον εν διαστάσει πλέον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη.

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στην Αγγελική Νικολούλη, ο Μάνος Δασκαλάκης, μίλησε για όλα όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες της οικογένειας.

Το τάμπλετ της Τζωρτζίνας και το κινητό της 33χρονης «καίνε» την Πισπιρίγκου

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, η ανάσυρση του τάμπλετ από την τελευταία κατοικία της Τζωρτζίνας έφερε «στο φως» πολύ σημαντικά στοιχεία.

Η 33χρονη κατηγορουμένη πριν το θάνατο της άτυχης Τζωρτζίνας, αναζητούσε στο διαδίκτυο τοξικές και αναισθητικές ουσίες. Τρεις ημέρες πριν το παιδί αποβιώσει βρέθηκαν ειδοποιήσεις από τη Google με προσφορές για τη θανατηφόρα ουσία κεταμίνη.

Ο ίδιος γιατρός είχα κάνει ανάνηψη στη Τζωρτζίνα και τη Μαλένα

Ο ίδιος εντατικολόγος του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού είχε κάνει ανάνηψη για να σώσει τη Μαλένα και δυο χρόνια αργότερα και τη Τζωρτζίνα. Κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες και στα δυο περιστατικά ανακοπών, χωρίς όμως να καταφέρει να κρατήσει στη ζωή τα κορίτσια.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου προσπαθούσε να πείσει τους γιατρούς ότι η Τζωρτζίνα έπασχε από αρρυθμίες

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης στις εφημερίδες ΤΟ ΒΗΜΑ και ΤΑ ΝΕΑ αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ότι η Πισπιρίγκου προσπάθησε να παραπλανήσει τους γιατρούς και να τους πείσει ότι η Τζωρτζίνα παρουσίαζε αρρυθμίες.

Η ιατροδικαστής της Καρολάιν μπαίνει στην έρευνα για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας

Με τη συνδρομή ειδικού επιστήμονα, της Χαράς Σπηλιοπούλου, ενισχύεται η ανάκριση που διενεργεί η 18η τακτική ανακρίτρια για το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας. Ένα θάνατο που η δικαιοσύνη με την άσκηση ποινικής δίωξης έχει αποδώσει στη μητέρα του παιδιού, την 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 16/04/2022