Ελλάδα

Οι δραματικές προσπάθειες που έκανε ο ίδιος γιατρός για να σώσει την Τζωρτζίνα και την Μαλένα

15.04.2022 | 20:13 Eνσωμάτωση

Όπως αποκαλύπτει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο ίδιος γιατρός του νοσοκομείου Παίδων είχε κάνει ανάνηψη στην Τζωρτζίνα και στην Μαλένα.

Όταν η Μαλένα έπαθε ανακοπή κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της στο νοσοκομείο Παίδων τον Απρίλιο του 2019 ο γιατρός έσπευσε να της κάνει ανάνηψη. Κατέβαλλε τιτάνιες προσπάθειες για να την σώσει, χωρίς όμως να το καταφέρει…

Το σενάριο επαναλαμβάνεται και τον Ιανουάριο του 2022, όταν η Τζωρτζίνα παρουσίασε το μοιραίο επεισόδιο μετά τη χορήγηση της κεταμίνης από την Ρούλα Πισπιρίγκου. Ο ίδιος γιατρός έσπευσε να σώσει την 9χρονη, όμως το κορίτσι έφυγε από τηγ ζωή.

Ο συγκεκριμένος γιατρός ανέφερε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε μία περίεργη συμπεριφορά που του κίνησε τις υποψίες.

Παράλληλα, πληθαίνουν οι μαρτυρίες που αναφέρουν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου προσπαθούσε να παραπλανήσει τους γιατρούς ότι η Τζωρτζίνα έπασχε από αρρυθμίες.

Γιατρός από το Ωνάσειο κατέθεσε πως η 33χρονη προσπαθούσε να αποδείξει ότι η Τζωρτζίνα είχε καρδιολογικά προβλήματα παθολογικής φύσης. Ο γιατρός διαπίστωσε ότι το τελευταίο επτάμηνο η 33χρονη είχε στείλει 180 σήματα στους γιατρούς για να αναδείξει το ζήτημα της αρρυθμίας της Τζωρτζίνας.

Μάλιστα τη μοιραία ημέρα που η Τζωρτζίνα έφυγε από τη ζωή, στις 29 Ιανουαρίου 2022, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε πάλι προσπαθήσει να μεταδώσει δεδομένα στις 14:00, την ώρα δηλαδή που συμπίπτει με τη χορήγηση της κεταμίνης.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 15/04/2022