Ελλάδα

Γαλεντέρης: Η κεταμίνη δόθηκε στην Τζωρτζίνα όσο ήταν ακόμα ζωντανή

15.04.2022 | 20:24 Eνσωμάτωση

Ύστερα από την άρση του απορρήτου που έγινε στα κινητά τηλέφωνα και στο tablet αποδείχθηκε πως η 33χρονη κατηγορούμενη, τρεις μέρες πριν το θάνατο της Τζωρτζίνας αναζητούσε στο διαδίκτυο τοξικές ουσίες.

Για την υπόθεση της Πάτρας και τις πρόσφατες αποκαλύψεις σχετικά με την κεταμίνη στον οργανισμό της Τζωρτζίνας μίλησε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης.

«Η κεταμίνη με το που θα μπει στην κυκλοφορία του αίματος θα αρχίζει να μεταβολίζεται και να αποβάλλεται στα ούρα. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρχει καρδιακή λειτουργία προκειμένου να προχωρήσει η ουσία στο ήπαρ, να μεταβολιστεί και να αποβληθεί στα ούρα. Συνεπώς για να αναγνωριστεί στα ούρα αυτή η ουσία σημαίνει ότι δόθηκε όσο η μικρή ήταν εν ζωή», δήλωσε.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή τα στοιχεία δείχνουν πως ο θάνατος της Τζωρτζίνας ήταν ανθρωποκτονία, εφόσον έχουν αποκλειστεί γενετικοί και παθολογικοί παράγοντες: «Η εγκληματική ενέργεια είναι το πιθανότερο σενάριο αυτή τη στιγμή που μιλάμε», ανέφερε.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 15/04/2022