Ελλάδα

Δολοφονία Κάρολαϊν: «Τέρας» ψυχραιμίας και άκρως προκλητικός ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

15.04.2022 | 20:25 Eνσωμάτωση

Αισθήματα οργής προκάλεσε στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της Καρολάιν η στάση του ανθρώπου που ομολόγησε την άγρια δολοφονία της 20χρονης γυναίκας του και η τακτική που επέλεξε για να πετύχει καλύτερη ποινική μεταχείριση. Μιλώντας στο MEGA πρόσωπα που γνώριζαν την άτυχη κοπέλα, περιγράφουν το Αναγνωστόπουλο ως ψυχρό, προκλητικό και αλαζόνα, ενώ υπογραμμίζουν ότι δεν δίστασε να ζητήσει χρήματα από τη μητέρα της Καρολάιν, ακόμα και την ημέρα της κηδείας της.

«Την αγαπούσα και την αγαπώ ακόμη. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ», ήταν τα λόγια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο δικαστήριο. Του ανθρώπου που με τα ίδια του τα χέρια σκότωσε την 20χρονη σύζυγο του και τοποθέτησε το 11 μηνών βρέφος τους δίπλα στο άψυχο σώμα της. Είναι εκείνα τα λόγια που μαζί με την προκλητική και αλαζονική συμπεριφορά του ακόμα και σήμερα προκαλούν την οργή και τον θυμό σε φίλους και συγγενείς στην Αλλόνησο που ξεσπούν.

«Είναι αμετανόητος, τέρας ψυχραιμίας και το μόνο που τον νοιάζει είναι πώς να τη γλιτώσει! Προσπαθεί να φτιάξει την εικόνα του και να αποδομήσει την εικόνα της Κάρολαιν, φαίνεται ότι θέλει να ρίξει το φταίξιμο όλο στην Κάρολαιν και στην κακιά στιγμή. Μας εξοργίζει γιατί την σκοτώνει ακόμα μια φορά!», δήλωσε φίλη της μητέρας της Καρολάιν.

Ο κατηγορούμενος επιμένει στο «αφήγημα» του καλού συζύγου που σκότωσε τη γυναίκα του εν βρασμώ ψυχικής ορμής θέλοντας να κερδίσει μια καλύτερη ποινική μεταχείριση. Είναι εκείνος που έπαιζε θέατρο στην αγκαλιά της μητέρας της Κάρολαιν μέχρι και την τελευταία στιγμή ενώ δε δίστασε να της ζητήσει 2000 ευρώ για τα έξοδα της κηδείας.

«Αν μη τι άλλο, αν την αγαπούσες και ήθελες να εξιλεωθείς και το είχες μετανιώσει αυτό που έκανες τουλάχιστον να πλήρωνες εσύ τα έξοδα της κηδείας της γυναίκας σου. Όχι να ζητάς από την οικογένεια της να αναλάβουν τα έξοδα. Δεν είναι εξοργιστικό αυτό το πράγμα;».

«Δικαίωση για τη ψυχή της Καρολάιν»

Δεν αντέχει να αντικρίσει τον κατηγορούμενο και είναι πολύ οργισμένη μαζί του η μητέρα της Καρολάιν, Σούζαν, που παλεύει να μεγαλώσει τη μικρή Λυδία.

«Η Σουζάνα ξαναβιώνει καταρχήν το θάνατο της κόρης της. Βέβαια όχι ότι τον έχει ξεχάσει γιατί βλέποντας τη μικρή Λυδία κάθε μέρα στο σπίτι καταλαβαίνει πολύ καλά ποιος είναι ο λόγος που η Λυδία είναι στο σπίτι και δεν είναι με τη μάνα της οπότε δεν μπορεί να ξεπεράσει τον τραγικό χαμό του παιδιού της. Δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και θέλει τουλάχιστον για τη δικαίωση της ψυχής της Κάρολαιν να καταδικαστεί στον μέγιστο βαθμό!».

Ενώπιον του δικαστηρίου η σύμβουλος ψυχικής υγείας του ζευγαριού Ελένη Μυλωνοπούλου περιέγραψε τον κατηγορούμενο ως έναν «χειριστικό» σύζυγο.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 10 Μαίου.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 15/04/2022