Ελλάδα

Ο κουμπάρος διαψεύδει ότι είχε ερωτική σχέση με την Πισπιρίγκου: «Δεν είμαι το τρίτο πρόσωπο»

10.04.2022 | 20:20 Eνσωμάτωση

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση την οποία πληροφορήθηκε ο σύζυγός της. Ο κουμπάρος του ζευγαριού διευκρινίζει δια του δικηγόρου του πως δεν είναι αυτός η πέτρα του σκανδάλου.

Το κίνητρο, πίσω από τη δολοφονία της Τζωρτζίνας και η πιθανή διαλεύκανση των θανάτων των δύο μικρότερων παιδιών ίσως να βρίσκεται στη σχέση της προφυλακισμένης μητέρας με τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Μια σχέση που φαίνεται πως είχε διαρραγεί και η Ρούλα Πισπιρίγκου προσπαθούσε να επανασυγκολλήσει χρησιμοποιώντας κάθε τοξική ουσία: απειλές, συναισθηματικούς εκβιασμούς, ακόμη και εμπλέκοντας τρίτα πρόσωπα στη σχέση.

«Την έχω ικανή να τα σκοτώσει τα παιδιά της για το Μάνο. Για να γυρίσει πίσω ο Μάνος. Γιατί από ό,τι είχα ακούσει ο Μάνος τους είχε πιάσει στο κρεβάτι με έναν άλλον», δήλωσε στο MEGA πρώην σύντροφος της 33χρονης.

Από την άλλη ο Μάνος Δασκαλάκης ανέφερε στην Αγγελική Νικολούλη πως πήρε την απόφαση να χωρίσει με την Ρούλα Πισπιρίγκου όταν έγινε κάτι που τον στενοχώρησε, χωρίς να θέλει να αναφερθεί περαιτέρω,

Το περιστατικό έχει περιγράψει ο Μάνος Δασκαλάκης και στην κατάθεσή του στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση:

«Δυο με τρεις ημέρες πριν από το θάνατο της Ίριδας είχα φύγει από το σπίτι και έμενα στους γονείς μου. Γιατί έμαθα ότι η σύζυγός μου είχε βρει έναν άλλο άνδρα πράγμα που μου το επιβεβαίωσε και η ίδια».

«Δεν είμαι το τρίτο πρόσωπο»

Συγγενείς και άτομα του ευρύτερου κύκλου της οικογένειας «έδειξαν» το τρίτο πρόσωπο, έναν στενό συγγενή του ζευγαριού, για τον οποίο θεώρησαν ότι ήξερε πράγματα που πρέπει να ειπωθούν προκειμένου να πέσει φως και στους δύο θανάτους που οδηγούνται προς διαλεύκανση.

Μέσω του MEGA ο πληρεξούσιος δικηγόρος του διαψεύδει κάθε εμπλοκή.

«Έκανε κακό στα παιδιά για να τον φέρει πίσω»

Ο πρώην σύντροφος της προφυλακισμένης, σήμερα, μητέρας, περιγράφει μια γυναίκα χειριστική, που αντιδρά βίαια στην ερωτική απόρριψη.

«Όταν τα είχα εγώ με τη Ρούλα και της είχα πει μετά από ένα μήνα ότι θέλω να χωρίσουμε, γύρισε και μου είπε η ίδια ότι «άμα χωρίσουμε θα πω στους φίλους σου διάφορα πράγματα που ξέρω για σένα, που μου έχεις εμπιστευτεί και θα τα πω όλα». Ο Μάνος δεν ήταν εκεί πάντα. Έμενε στην Αθήνα με μια κοπέλα που συζεί, από ό,τι έχω μάθει. Είχε τόσο πολύ αγάπη στο Μάνο που μπορούσε να κάνει κακό στα παιδιά για να τον φέρει πάλι πίσω».

Από την πλευρά της η προφυλακισμένη μητέρα, στην απολογία της περιγράφει τη σχέση με το σύζυγό της ως μια σχέση γεμάτη εντάσεις με… συνδετικό κρίκο τα τρία παιδιά.

«Μέχρι τον θάνατο της Μαλένας το έτος 2018, ήμασταν μια χαρά, αλλά μετά τον θάνατό της άρχισαν τα σκαμπανεβάσματα. Εννοώ τα συνηθισμένα που έχουν όλα τα ζευγάρια, δηλαδή ο Μάνος έφευγε καὶ μετά ερχόταν στο σπίτι. Και εγώ επίσης έχω φύγει από το σπίτι και εγώ επίσης. Υπήρχε ένταση, κλάμα, παρακάλι, γιατί υπήρχαν συναισθήματα. Υπήρχαν όμως και τα παιδιά μας και αυτά ήταν πάντα ο συνδετικός μας κρίκος», ανέφερε η Ρούλα Πισπιρίγκου,

Το αρμονικό οικογενειακό περιβάλλον που παρουσιάζεται και από τους δύο γονείς, φαίνεται πως είχε… δηλητηριαστεί από τις προστριβές μεταξύ του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου. Μένει να απαντηθεί, αν η τοξική σχέση μεταξύ των δύο συζύγων, ήταν εκείνη που οδήγησε στην τραγωδία που σήμερα η κοινωνία παρακολουθεί σοκαρισμένη.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 10/04/2022